Ким Чен Ун е "Човек на годината" за читателите на "Тайм"

11349
Ким Чен Ун е "Човек на годината" за читателите на "Тайм"

Болшинството от читателите на американския ежеседмичник „Тайм” при онлайн гласуване избраха лидера на Северна Корея Ким Чен Ун за „Човек на годината”. Официално тази титла ще бъде присъдена през следващата седмица, предаде ИТАР-ТАСС.

„Тайм” отбелязва, че откакто Ким Чен Ун пое ръководството на Северна Корея след смъртта на баща си Ким Чен Ир в края на миналата година, той увеличи контрола си върху страната, попадна на корицата на „Тайм” през февруари тази година и дори бе определен като „най-сексапилния мъж на годината”, независимо че тази титла му бе присъдена от американското сатирично издание „Онион”.

Нов подход към Северна Корея

Успешното изстрелване на севернокорейска ракета поставя САЩ в ново затруднение, като подчертава факта, че подходът „порицание и ...

В рейтинга, съставен на базата на мненията на читателската аудитория на „Тайм”, лидерът на Северна Корея победи с огромна преднина. За него гласуваха около 5,6 милиона души.

Американският сатирик и популярен телевизионен водещ Джон Стюарт се оказа на второ място, като набра едва 2,4 милиона гласа. Третото място зае събирателният образ на нелегалния имигрант с 1,55 милиона гласа. На четвърто място е американската гимнастичка Габи Дъглас с 1,51 милиона гласа.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com