Отново започват строителни дейности в центъра на Ямбол

8631
Отново започват строителни дейности в центъра на Ямбол
Снимка: БГНЕС

От днес се възобновяват строително-ремонтните дейности по проекта за модернизиране на централните пешеходни зони в Ямбол. Строителните работи продължават с ускорени темпове във всички участъци на обекта, съобщиха от пресцентъра на общината.

Заради подмяна на настилката в района източно от Община Ямбол временно е затворено пространството между жилищния блок на ул. „Кабиле“ 28 и сградата на общината. Подходът за влизане в общината временно се изменя по следния начин: през паркинга, северно от сградата, покрай бившето кино „Вапцаров“, основния вход на Зрителната зала на общината и „Общинска банка“.

Отново ужаси в център за деца с увреждания

За насилие в център за деца с увреждания в Ямбол алармират бивши възпитателки от дома, които дадоха няколко фрапиращи примера за това, ...

Промените няма да ограничат достъпа до Бизнес-център Ямбол и подхода към МОЛ – Ямбол. Изменения ще бъдат наложени и по отношение на търговските обекти, източно от Безистена – в рамките на седмица - от 15 до 21 юни ще бъде затворен участъкът покрай бившия магазин „Андижан”. След подмяна на настилката, тротоарното пространство отново ще бъде свободно за преминаване.

Община Ямбол и фирмите, изпълняващи строителните дейности по обекта, поднасят своите извинения за създаваните временно неудобства и разчитат на разбиране от страна на гражданите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com