Проверка установи - няма затруднен достъп до плаж "Корал"

3389
Проверка установи - няма затруднен достъп до плаж "Корал"
Снимка: Facebook/Atanas Rusev

Няма незаконно строителство на плажа "Корал", установи проверка на контролните органи. Има телена ограда и натрупана пръст в частния терен, което обаче не затруднява достъпа до плажа.

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев заяви, че дюни попадат в частен имот на плажа „Корал“ и това ще ограничи плановете за строителство върху него.

Пешеходният достъп до плаж "Корал" е нормален, само за колите е невъзможно

Пешеходният достъп до плажа "Корал" е нормален, възпрепятства се единствено преминаването на автомобили. Поне няколко възможности има ...

„Не е целият терен зает от дюни, но, за съжаление, по-голямата част, което спира първоначалните инвестиционни намерения. Сега се изработва нов подробен устройствен план. Видяхме, че дюните са отразени само върху плажа. Официално с писмо поискахме от Агенцията по кадастър специализираните карти, за да ги предоставим на проектанта на общия устройствен план на Царево, за да могат да ги нанесат", каза Валентин Йовев.

Припомняме, че летовниците и плажуващите се оплакват, че подходът към плажа е ограничен от всички страни. Гражданите внесоха и жалба в Комисията за защита на личните данни заради фотокапаните. Собственикът отрече той или наетата охрана да са поставяли предупредителна табела и фотокапани.

Къмпингарите се готвят за голям протест в началото на юли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...