Actualno.com на живо от XX юбилеен джаз фестивал в Банско (ВИДЕО)

4153
Actualno.com на живо от XX юбилеен джаз фестивал в Банско (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

Международният джаз фестивал в Банско е най-големият летен музикален форум в България. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите.

Ето защо в рамките на кампанията на Actualno.com и Vivacom, "Аctualno по стъпките на 4G", наш екип Ви прави свидетели на уникалната атмосфера от музикалния форум в старинния град. Благодарение на отличното 4G покритие на най-бързата мобилна мрежа в България, гледате нашите преки включвания от курорта, който в рамките на фестивала се превръща в джаз столицата на България.

Ексклузивното интервю за зрителите и читателите на Actualno.com с неповторимата Хилда Казасян, кадри от подготовката на фестивалната вечер и атмосфера на живо след 19:00 ч., когато продължават концертите на открито, са само част от изненадите, които сме Ви подготвили.

А иначе по традиция в програмата на Джаз феста присъстват стилове и групи, представящи почти всички направления в жанра. Вечерните концерти събират многохилядна публика пред сцената в центъра на града - площад "Никола Вапцаров". През цялата фестивална седмица джаз звучи през деня и късно през нощта, от различни камерни сцени, разположени в големите курортни барове и ресторанти.

От основаването си през 1998 г. Банско джаз фест се провежда винаги от 8 до 13 август. Основните концерти са на откритата сцена на площад "Н. Вапцаров" № 1 в гр. Банско и започват всяка вечер в 19:00 ч.

Основни спонсори и партньори на фестивала са Община Банско, Vivacom и Първа инвестиционна банка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com