4-те зодии, които преживяват раздялата с високо вдигната глава

17050
4-те зодии, които преживяват раздялата с високо вдигната глава
Снимка: iStock/Guliver

Звездата, под която сме родени, всъщност може да ни бъде от полза да превъзмогваме по-лесно разделите и бившите си приятели. За съжаление на някои - други зодии са по-емоционални и месеци, дори години не могат да преодолеят старите си половинки. Астролозите определят 4 зодиакални знака, които с лекота се сбогуват с миналото и бързо превъзмогват всяка раздяла. Те успяват да запазят достойнството си и себеоценката си, бързо загърбват тъгата и продължават напред с живота си. Ти от тях ли си? Виж в следващите редове.

Овен

Овните са хора, които не се привързват лесно към другите. Особено ако още в началото се залепите за него и се държите твърде мило, много скоро може да очаквате раздяла. За тях е по-интересно, докато стигнат до целта, отколкото след като вече я имат. Лесно се отегчават и бързо сменят партньорите си, без да изпадат в депресивни състояния или пък да тъгуват по някой бивш. Дори и да са били влюбени, те бързо възвръщат самообладанието си и са готови да намерят по-подходящ човек за себе си.

4 зодии, които първи прекратяват връзката си

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и авантюристи. Те обичат флиртовете, закачките и новите запознанства. Не обичат да бъдат ограничавани и да се съобразяват с някого. Те по принцип са оптимисти и когато се наложи да се разделят с половинката си - насочват цялото си внимание и енергия към друга дейност - спорт, здравословен начин на живот, надграждане на знанията и уменията и т.н.

Лъв

Лъвовете са хора с висока самооценка и самочувствие. Те страдат за кратко по човек, който са обичали, но много бързо се съвземат. Те приемат действителността такава, каквато е, и смятат, че животът им готви нещо по-добро. Готови са да започнат отново търсенето на перфектния партньор и не си губят времето в сълзи и депресия, самосъжаление и връщане към миналото. Напротив, продължават живота си, заредени със сили и енергия. Случва се и за известно време да се съсредоточат например върху кариерното си развитие и да загърбят любовта.

Зодиите, които ще претърпят горчива РАЗДЯЛА през ЮНИ

Водолей

Водолеите са едни от най-студените и хладнокръвните знаци щом стане въпрос за раздели. Те лесно се разделят с хората в живота, тъй като винаги гледат напред към бъдещето и новите възможности. Разбиването на сърцето му можем да кажем, че дори се доближава до мисия невъзможна. Не очаквайте от него да страда за старата любов, тъй като вече е готов да изпита нови емоции и тръпка.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com