Арменец, грузинец или може би американец? Какъв етнос ви подхожда според зодията?

2844

Всяка нация има свои собствени приказки и стереотипи, включително темперамента на местните. Взехме ги за основа на нашия развлекателен хороскоп.

Овенът е американец

За вас, които мечтаете за равни права и възможност да се реализирате в живота, идеалният вариант би бил американски кариерист, който ще работи усилено и ще има малко почивка.

Телецът е арменец

Имате нужда от мъж, ориентиран към традициите. Само той ще оцени вашите кулинарни таланти, ще се грижи добре за вас и ще ви осигури материален комфорт, защото вярва, че мъжът трябва да бъде основният финансов източник на семейството.

Близнаци - австралиец

Търсите интересен, забавен и лесен човек, с когото ще почувствате единството на душите? Един загорял и атлетичен австралиец ще бъде идеалният мъж за вас. Не обича драмите и скандалите, но обича купоните и новите запознанства.

3 зодии, които в началото на декември 2022 г. ще преодолеят достойно трудностите в личния си живот

Ракът е англичанин

Вие поставяте традицията над всичко, така че търсите надежден и постоянен спътник, който се нуждае от обикновено земно момиче, а не мис Съвършенство. Обърнете внимание на потомствения англичанин - такъв първичен, сдържан и уважаван мъж.

Лъвът е французин

Винаги търсите най-доброто в живота и по въпроса за избора на мъже не си губите времето за дреболии. С французина всичко е възможно - той уважава правата на жените, лесно помага в къщата и с децата, галантен е и изтънчен в общуването и ще оцени желанието ви за лукс.

С кои зодии трябва да внимавате, ако започвате връзка?

Дева - финландец

Надежден, като швейцарски сейф, умерено тих и строг финландец моментално ще разтопи сърцето ви. Той се отличава с вярност, лаконизъм и практичност, които наистина цените при мъжете.

Везни - турчин

С турчин ще намериш лично щастие. Той, като вас, цени традициите, красотата и никога няма да предложи да разделите сметката в ресторант наполовина. Турчинът ще се опита да създаде атмосфера на комфорт и топлина за своята любима и ще се грижи за нея красиво дори след брака.

Скорпионът е италианец

Само италианец ще оцени такава страстна и гореща природа. Горещ и пламенен мъж ще ви завихри във водовъртеж от страст и няма да се страхува от чинии, летящи към главата му и заплахи за отмъщение. Признайте, че някои мъже по-скоро се страхуват от вас.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ДЕКЕМВРИ 2022

Стрелец - испанец

Не толкова експлозивен като италианец, но много дружелюбен и открит испанец ще бъде страхотен партньор за вас. Този мъж ще поддържа леко отношение към живота и ще бъде не само избран, но и истински приятел

Козирогът е японец

Цените мъжете, които изразяват любовта си не с думи, а с дела. Японските мъже са трудолюбиви, с остър ум и разум. Такъв избраник ще се превърне в истинска опора и подкрепа за вас - това е най-важното.

Водолей - руснак

Добър и симпатичен руски мъж ще може да издържи на вашия труден нрав. Той няма да изисква вечеря с три ястия и лесно ще я приготви сам. Руснакът има непретенциозен характер.

Рибите са ирландци

Обърнете внимание на ирландците, мъжете от тази нация не само пият бира в кръчмите, но и работят, създават силни семейства и се отнасят с голяма чувствителност към своите избраници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Кои ще са зодиите с най-много късмет...
Зодиите, които отиват на море...
Огледална дата на февруари 02.02:...
„Не само сред червенокосите“:...
Маска за лице с кисело мляко и мед...
Всички стрии ще изчезнат с тази...
Как се е зародил изразът “Да чукнем...
Частник се оказа с дял в паметник...
Дългата сага на летището във Видин:...
Всеки водопроводчик ще ви каже...
Защо бойлерът издава звуци -...
Ако климатикът мирише на оцет -...

Последни новини