Арменец, грузинец или може би американец? Какъв етнос ви подхожда според зодията?

3562
Арменец, грузинец или може би американец? Какъв етнос ви подхожда според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Всяка нация има свои собствени приказки и стереотипи, включително темперамента на местните. Взехме ги за основа на нашия развлекателен хороскоп.

Овенът е американец

За вас, които мечтаете за равни права и възможност да се реализирате в живота, идеалният вариант би бил американски кариерист, който ще работи усилено и ще има малко почивка.

Телецът е арменец

Имате нужда от мъж, ориентиран към традициите. Само той ще оцени вашите кулинарни таланти, ще се грижи добре за вас и ще ви осигури материален комфорт, защото вярва, че мъжът трябва да бъде основният финансов източник на семейството.

Близнаци - австралиец

Търсите интересен, забавен и лесен човек, с когото ще почувствате единството на душите? Един загорял и атлетичен австралиец ще бъде идеалният мъж за вас. Не обича драмите и скандалите, но обича купоните и новите запознанства.

3 зодии, които в началото на декември 2022 г. ще преодолеят достойно трудностите в личния си живот

Ракът е англичанин

Вие поставяте традицията над всичко, така че търсите надежден и постоянен спътник, който се нуждае от обикновено земно момиче, а не мис Съвършенство. Обърнете внимание на потомствения англичанин - такъв първичен, сдържан и уважаван мъж.

Лъвът е французин

Винаги търсите най-доброто в живота и по въпроса за избора на мъже не си губите времето за дреболии. С французина всичко е възможно - той уважава правата на жените, лесно помага в къщата и с децата, галантен е и изтънчен в общуването и ще оцени желанието ви за лукс.

С кои зодии трябва да внимавате, ако започвате връзка?

Дева - финландец

Надежден, като швейцарски сейф, умерено тих и строг финландец моментално ще разтопи сърцето ви. Той се отличава с вярност, лаконизъм и практичност, които наистина цените при мъжете.

Везни - турчин

С турчин ще намериш лично щастие. Той, като вас, цени традициите, красотата и никога няма да предложи да разделите сметката в ресторант наполовина. Турчинът ще се опита да създаде атмосфера на комфорт и топлина за своята любима и ще се грижи за нея красиво дори след брака.

Скорпионът е италианец

Само италианец ще оцени такава страстна и гореща природа. Горещ и пламенен мъж ще ви завихри във водовъртеж от страст и няма да се страхува от чинии, летящи към главата му и заплахи за отмъщение. Признайте, че някои мъже по-скоро се страхуват от вас.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ДЕКЕМВРИ 2022

Стрелец - испанец

Не толкова експлозивен като италианец, но много дружелюбен и открит испанец ще бъде страхотен партньор за вас. Този мъж ще поддържа леко отношение към живота и ще бъде не само избран, но и истински приятел

Козирогът е японец

Цените мъжете, които изразяват любовта си не с думи, а с дела. Японските мъже са трудолюбиви, с остър ум и разум. Такъв избраник ще се превърне в истинска опора и подкрепа за вас - това е най-важното.

Водолей - руснак

Добър и симпатичен руски мъж ще може да издържи на вашия труден нрав. Той няма да изисква вечеря с три ястия и лесно ще я приготви сам. Руснакът има непретенциозен характер.

Рибите са ирландци

Обърнете внимание на ирландците, мъжете от тази нация не само пият бира в кръчмите, но и работят, създават силни семейства и се отнасят с голяма чувствителност към своите избраници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com