НА ЖИВОВойната в Украйна

България в Шенген е като Бистришките тигри в Шампионска лига

5213

"Наскоро трима български полицаи загинаха, охранявайки външната граница на Европейския съюз. Днес премиерът на Нидерландия Марк Рюте недопустимо внуши, че тази граница би могла да се премине срещу 50 евро. Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм!" Това написа българският президент Румен Радев на профила си във Facebook, след като Нидерландия пак ни удари спирачка за Шенген.

Така си е, цинизъм. Цинизъм е, че човекът, който управлява България в 75% от времето в последните 3 години, пише такива неща. Защото полицаите загинаха по безумен начин - всеки един от тях. И цяла България видя как - загинаха заради липса на организация и оборудване, което е работа на държавата! За да не съм голословен, напомням:

Галентин Грозев: Граничарите имат оръжия от 1945 г., стоппатроните се разпадат

Експерт: Граничарите си купуват сами дори боеприпаси от интернет

Като добавим и приказките как полицията е нямала достатъчно ленти със здрави шипове за спиране на автомобили, нещата стават съвсем трагични.

И не е само Нидерландия, за разлика от предишни години. Сега и Австрия е против, Швеция също много-много не е съгласна. Няма и как да бъдат.

Специално за политиката ни с мигрантите ето и какво видео направихме от Actualno.com - темата е трета в него. Те и другите две имат отношение към позициите на такива като Нидерландия:

И вместо генералът, който ДВА МЕСЕЦА след изборите още не си е изкарал предизборната програма, да дудне как трябвало да блокираме всички инициативи на Нидерландия в ЕС, нека направим една специална операция по изритване на гнусотията, заради която не можем да живеем като нормални хора.

А за да го схванат и тези, които все още нещо не са схванали, да го кажем така, в стил Влади Горанов - като имаш 10-12 години Бойко Борисов и Румен Радев, няма нужда да търсиш и сравняваш по-далеч от българския национален отбор по футбол за същия период от време. Не е чудно, че не можем да влезем в Шенген като България си има Меси и това е Борисов - Аржентина колко световни титли спечели с Меси досега? В Катар все пак може и да спечели, но България с тези "състезатели" ще брои политическите голове и автоголове в мрежата си още дълго време.

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Гледна точка

Представител на САЩ в НАТО: Ако...
На какво са готови руснаците,...
Иде или ренесансът на офшорния...
В САЩ не се страхуват от Русия,...
"Същински ад" - трагедията на...
Призракът на третия фронт: дебне...
Вредната глупост за президентска...
Кой и защо измисля фалшиви новини...
"Мразя Путин, искам да живея":...
Кой се готви да управлява България...
Интервю с военен експерт: Защо...
"Путин е готов да жертва 300 000...

Последни новини