НА ЖИВОВойната в Украйна

Изграждат Парк на влюбените в Стамболийски

2754

За 14 февруари жителите на община Стамболийски ще имат Парк на влюбените. Той се изгражда в момента и ще се превърне по думите на кмета Георги Мараджиев в най-романтичното място в община Стамболийски.

„Какво е романтика? До всеки мъж хубава жена като чаша от кристал! Нежна тънкостенна и чуплива. Приятно място и чаша вино. Къде е това място? Този парк е в Стамболийски! Паркът на влюбените“, коментира градоначалникът.

Светещо сърце ще посреща хората, които ще идват тук. Ще има два вида люлки, маси и пейки. Освен това над 40 метра билбордове ще ви показват двайсетте най-романтични места в света. Сърцето ще свети в червено, а самият парк вече е осветен със зелени прожектори. В парка е изградена автоматизирана поливна система. Плочките на тротоара ще бъдат пренаредени и ще бъде създаден малък розариум. Алеи няма да има и така, който иска ще може да си направи пикник до розариума. Този парк ще струва на Общината не повече от 15 000 лева, защото всичко ще бъде направено от общинското предприятие БКС.

„Паркът ще е готов за 14 февруари. Денят на влюбените и на хубавото вино! А както и друг път съм казвал, хубавото вино е като хубава жена. Омайва те, възбужда те, след това те приспива с нежност и любов. И най-важното: на сутринта, като се събудиш, не те боли глава. Още едно желание на много хора ще бъде изпълнено. Защото, както винаги казвам, за мен най-важният капитал са хората!“, съобщи във Фейсбук страницата си кметът Мараджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Пловдив

Кметът на Стамболийски: Въпреки...
Кметът на Пловдив е обжалвал увеличаването...
Задържаха младежите, качили...
За 14-ти път откриха традиционния...
Пловдив опита да спре овладяването...
Пловдив може да остане без градски...
Лятното кино в Стамболийски придобива...
Георги Мараджиев: Нека всички...
Кметът на Стамболийски Георги...
Обществен съвет ще разпределя...
На финала е изграждането на компостиращата...
Още един мъж е паднал в необезопасена...

Последни новини