Какви са перспективите в края на годината пред зодиакалните знаци?

4693

Овен

В първата седмица ще е възможно мирно разрешаване на спорове в работата. Преходът на Меркурий в Козирог ще помогне на Овена да остави емоциите настрана и да прибегне до рационален подход към бизнеса.

При прехода на Юпитер в Овен непрекъснатоще сте в епицентъра на скандали и конфликти, включително и в личните отношения.

Телец

От 9 до 22 декември намаляващата луна ще окаже негативно влияние върху Телец. Тогава ще усетите срив, ще искате да се скриете от всички.

Промените ще настъпят на 23 декември - новолунието ще повлияе положително на много области от живота.

Близнаци

В началните две седмици на декември ще има забележим напредък в бизнеса. Към 15-ти ще се постараете да запазите хармонията, която е царяла в отношенията. През третото десетдневие енергийният потенциал ще намалее. Заради ретро Меркурий не разчитайте на бърз напредък на бизнеса.

4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ 2022 ще бъде труден

Рак

Очакват ви сериозни професионални победи, които ще ви помогнат да спечелите доверие сред колегите и да привлечете вниманието на ръководството. Средата на месеца е подходящ момент да затвърдите позициите си в семейството и да изненадате любимите хора по добър начин.

Лъв

Меркурий и Венера ще влияят върху живота на Лъва в края на месеца. Тази комбинация ще подобри производителността, ще даде обновяване и креативност. В средата на месеца същата позиция ще доведе до компромис с хора, които смятате за врагове. Спокойното настроение ще изчезне до 20 декември.

Дева

Девите ще успеят да завършат домашни проекти, които постоянно отлагате заради недостиг на средства. Финансите ще са по-добри.

Зодиите, за които декември ще бъде най-трудният месец в годината

Везни

От 14 до 31 декември Везните ще имат своя най-важен период, който ще даде тон за следващата година. Може би голяма сделка ще се случи на 10-11 декември, когато Венера преминава в Козирог. Съюзът, сключен на тези дати, ще определи бъдещето за следващата половин година.

Скорпион

Декември ще донесе на Скорпионите умора и желание за почивка. Особено внимателни трябва да сте от 9 до 22 декември. Излезте извънредно в отпуска в средата на декември до края на месеца.

Стрелец

До средата месецът ще се окаже съдбоносен за Стрелците – тя ще ви позволи да получите желаното без усилия и ще ви разкрие нови възможности. От 10-ти трябва да бъдете упорити в бизнеса.

Първият понеделник на декември ще бъде най-тежък за тези зодии

Козирог

В началото на декември Козирогът ще има трудности в семейните дела. Ако вземете решение, като вземете предвид мнението на близки, ще можете бързо да разрешите всичко. От 29 декември не разчитайте на бързо решение на служебните въпроси.

Водолей

Астрологичният хороскоп за декември за жените от този знак обещава интересно запознанство в средата на декември. На мъжете Водолеи не им предстои любовна авантюра в края на годината.

Риба

Декември ще донесе промяна на Рибите и желание да се реваншират с проточила се неприятна ситуация. Подходящо време за тази задача е средата на месеца.

В личните отношения искате прозрачност и откритост. Самотните Риби ще намерят любовта в периода от 15 до 31 декември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Ще причини ли безкофеиновото...
Колко години живеят най-много кучетата -...
Ревниви ли са мъжете зодия Дева...
Кои са най-лошите женски зодии...
Сънища и спукано огледало: 5 знака...
Законът на джунглата важи за тези...
Балсамът за душата се съдържа...
Забрани и ритуали в деня на снежното...
Ако попаднете в едно от тези 5 ситуации,...
5 упражнения, които не трябва...
Съвети за безопасно шофиране...
5 здравословни храни в хладилника...

Последни новини