Какво да направите, за да спечелите мъж носител на зодия Дева?

4316

Представителите на зодия Дева са родени в периода между 23 август и 23 септември. Днес обаче на фокус поставяме мъжкото съсловие и помагаме на дамите да разберат малко повече за потайните мъже от този знак. Ако искате връзка с мъж Дева, то със сигурност трябва да сте наясно с някои черти от характера му, които астролозите ни издават. Останете до края и си водете бележки, за да се сдобиете с идеалния партньор.

Предпочитанията на мъжа Дева

Представителите на този знак са перфекционисти. Те искат всичко да се случва по план и не предприемат рискови и импулсивни действия. Винаги обмислят всички възможни варианти и стъпки така, че да не се наруши спокойствието в живота им. 

Те може да ви се струват недостъпни и студени, но по този начин прикриват страха си от отхвърляне. Ако искате да го спечелите, трябва да му покажете интереса си и че ви е грижа за него, но без това да бъде задушаващо и да търсите постоянен контакт.

Мъжете Дева не обичат да бъдат пришпорвани и да се чувстват притиснати. По този начин само ще ги прогоните от себе си.

5 характеристики на зодия ДЕВА, за които трябва да знаете

Как можете да привлечете мъж от този знак?

Мъжете Дева са принципни - те държат на свободата и личното си пространство, така че ако преминете тази граница, колкото и да ви харесват, ще ви оставят. Не бързайте още в началото да говорите за емоции и чувства. Те не обичат да разкриват особено душата си и предпочитат да ви показват привързаността си с действия. 

Знайте, че в началото, дори да е силно привлечен, мъжът Дева ще се държи все едно не му пука. Ще ви слуша и следи внимателно, за да прецени дали може да ви се довери и да изгради сериозна връзка с вас. Оставете първо той да ви опознае и не го засипвайте с досадни въпроси за живота му. Постарайте се бързо да го впечатлите и да му покажете, че може да ви се довери, за да си спечелите неговия комфорт. 

Когато започне да показва изтънченото си чувство за хумор, може да го приемете за знак, че вече започва да се отпуска пред вас и е сметнал, че може да ви допусне до себе си.

Мъжете Дева си падат по чисти, организирани, подредени и уравновесени жени. Не обичат жените, които създават много шум за нищо, нервни и нетърпеливи, не обичат и твърде големите дърдорки. В никакъв случай не използвайте и груби думи или псувни пред тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Кой е вторият по големина връх...
Зодиите, които ги очакват самотни...
Само хитрите домакини знаят как...
Ако имате мазна коса, това е най-добрата...
Вкусна гъбена супа, нежна и лесна...
Ако искате месото да е с хрупкава...
Направете това и обувките ви няма...
3 зодии, на които всички ще завиждат...
Защо опитните готвачи винаги...
7 основни причини за коремче при...
Зодиите, които са обречени на...
Дъжд от пари ще се изсипе над тези...

Последни новини