Топ 5 на клюкарите в Зодиака

7975
Топ 5 на клюкарите в Зодиака
Снимка: Istock/Guliver

Пазенето на чужди тайни е тежко бреме. Но хората, родени под 5 от зодиакалните знаци, всъщност не се притесняват от такова натоварване.

1. Овен

Понякога на големи празници знаете как да съхранявате чужда информация. Особено ако това са ваши лични тайни. В повечето случаи изпускате мръсотия в пристъп на ярост и гняв. Често това се случва, когато, след като се изпуснете за друга дреболия и вече не можете да спрете. Намирайки се в състояние на страст, вие не контролирате импулсите си, поради което можете да поставите другия човек в неудобно положение. След това можете лесно да обясните поведението си като състояние на временна лудост и да свиете виновно рамене.

Ето кои са зодиите, които не могат да пазят тайни

2. Близнаци

Умеете да използвате истината като най-опасното си оръжие, затова често разкрасявате реалността. Хората наоколо дори не подозират, че зад фасадата на забавление и дружелюбие се крие чиста измама. Умеете да плетете интриги и умело да предавате врагове, и то в правилната перспектива. Нямате навика да крещите и ругаете публично, издавайки нечии тайни по пътя. Вие целенасочено свеждате разговорите до темата, от която се нуждаете. И няма значение къде се случва това - на частно парти, корпоративно парти или приятелски събирания. За да направите това, просто трябва небрежно да пуснете няколко добре насочени фрази, ефектът „уау“ е осигурен.

3. Скорпион

Само разяреният Скорпион може да бъде по-лош от разгневените Близнаци. Вие знаете как да пазите тайните на други хора и няма да предадете приятели дори с най-ужасните мъчения, но ако сте обидени или не оценени, няма да мълчите. В този случай вие използвате цялата информация, която имате, за да изтриете врага от лицето на земята. Всички думи и действия ще бъдат добре обмислени - компрометиращите доказателства ще отидат само до най-ненадеждните източници, така че със сигурност да се разпространят. Така че другите клюкари вършат цялата мръсна работа вместо вас. Просто се наслаждавате на сладкото усещане за отмъщение и гледате отстрани.

Кои зодии са най-големите клюкари?

4. Стрелец

Обичате да чатите и да се забавлявате, така че не се отказвате от простите радости на живота. И ако за лично щастие трябва да разкриете няколко тайни на други хора, без колебание ще пожертвате спокойствието на околните. Работата е там, че вашият знак не е чувствителен към чувствата и ценностите на другите. Така че половината от времето издавате тайните на други хора, без да изпитвате угризения, а след това небрежно свивате рамене. Приятелите и роднините вече знаят, че е безполезно да ви се ядосват и обиждат заради вашата приказливост, така че се опитват да не ви позволяват отново да разкривате тайните си.

5. Риби

Рибите, както и Стрелецът, по принцип не разбират значението на думата "тайна", затова казват всичко, което им идва наум. Най-вероятно споделяте тайна информация за близки и не толкова близки хора не само с доверени лица, но и с непознати. Това се дължи на любовта ви към общуването. В името на ново запознанство сте готови да използвате всеки подходящ повод. Често в такива изтичания на информация Рибите влагат поучителен морал от поредицата „така се случва в живота“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com