Кои зодии са най-големите клюкари?

13257
Кои зодии са най-големите клюкари?
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто не могат да пазят тайна. Колкото и да се опитват и колкото да им се иска, то е по-силно от тях и в крайна сметка изплюват камъчето. Астрологията може да ни подскаже пред кои хора да внимаваме какво говорим и да не им споделяме най-съкровените си тайни!

Овен - Всяка тайна е пикантна новина

Споделиш ли нещо пред него, то рискуваш да бъде сред най-обсъжданите имена в компанията му. Не в близките дни, а буквално в момента, в който се разделите. Овен ще сподели клюката с най-близкото си обкръжение. Понякога той просто се изпуска, тъй като просто нямат тази способност да пазят тайни.

Телец - Пазят мълчание до гроб

Когато им кажете, че нещо е тайна, то си остава такова. Телец умее да съхранява информация и да не я споделя с никого, когато е изрично предупреден. Дори тайната вече да не е актуална, той няма да си позволи да разкрие какво сте му доверили.

Близнаци - Искат, но не могат

Бъдете сигурни, че те искрено искат да запазят тайната ви, но просто не могат. Напълно неспособни са и още от ранна детска възраст си признават всичко и казват какво са чули и от кого. Те просто искат да видят реакцията на хората, когато им съобщят нещо шокиращо и вниманието, което получават, когато го разказват. Близнаци са големи клюкари и всяка история им започва с думите "Това е тайна, но ще ти я кажа..."

Рак - Не са особено добри в пазенето на тайни

Макар да знаят кога имате нужда от подкрепа и съчувствие, Рак не са от най-добрите пазители на тайни. Те са емоционално нестабилни и често под въздействието на чувствата си са способни да изрекат всичко, което знаят. Вродената им емпатичност не им позволява да пазят дълго време тайни.

Тези 2 зодии ще научат ТАЙНА, която ще ги шокира

Лъв - Пазят тайната ви до последно

Лъвът никога няма да издаде тайната ви. Дори ако някой се опитва да измъкне информация от него, той ще влезе във всяка роля, но никога няма да престъпи обещанието си. Той държи на думата си и никога не се отмята от нея. Честно казано не си пада по клюките.

Дева - Умеят да пазят тайни, но ще изтърпите ли лекцията им за живота?

Ще запазят тайната ви, но бъдете сигурни, че ще получите много съвети и порицания за действията си, ако се налага. Дева няма да намери покой докато не се убеди, че сте си взели поука и няма да допуснете отново тази грешка, за която сте им доверили. Имат добри намерения, но не осъзнават, че понякога просто трябва да бъдат добри слушатели и нищо повече от това.

Везни - Не могат да устоят на изкушението

Везни са като малко дете в магазин за играчки, когато знаят нещо, което другите не. Отвътре ги изяжда желанието да споделят информацията с околните и да им натрият носовете, че само те знаят тази информация. Парадоксалното обаче, е, че Везни имат "филтър" на тайните и никога няма да си позволят да споделят нещо, което е от изключително важно значение, но по-маловажните неща веднага ще станат обществено достояние.

Скорпион - Ще трябва да им дадете нещо в замяна

Доверяването на тайна на представител на тази зодия, е нож с две остриета. Скорпион ще запази тайната ви, но ще поиска нещо в замяна. Той не изпитва радост от споделянето на тайни и няма да си позволи да го направи, за да ви нарани, но със сигурност ще очаква да бъде възнаграден по някакъв начин.

Ето кои са зодиите, които не могат да пазят тайни

Стрелец - Дискретността е чужда за тях

Стрелец не умеят да пазят тайни и още повече да бъдат дискретни. Нямат цепка на устата и често думите изпреварват мисълта. Не успяват да се контролират и се изпускат в най-неподходящия момент. Избягвайте да им доверявате каквото и да било, за да не сте постоянно на тръни, че някой може да разбере най-съкровените ви тайни.

Козирог - Никога няма да разкрие тайна

Те са лоялни и дисциплинирани хора, които знаят какво е някой да наруши обещанието си. Никога няма да си позволи да ви предаде и ще отнесе тайната в гроба, ако е необходимо. Не обичат клюкарстванията и интригите и правят всичко възможно, за да странят от подобни ситуации.

Водолей - Умее да пази тайни, но имайте едно наум

Водолей умее да си държи езика зад зъбите и като цяло не обича да клюкарства, но понякога се случва да се изпусне и да наруши обещанието си. Често не разбира, че информацията, която са му доверили е поверителна и я споделя с други хора.

Риби - Те знаят тайните ви, преди да сте им ги казали

Риби имат изкусна интуиция, пред която няма как да имате тайни. За тях сте като отворена книга и обикновено подозират какво ще им кажете, още преди да сте го изрекли. Те са добри души и никога няма да използват поверената информация, за да ви наранят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com