Вашата идеална рутина за лягане, базирана на вашата зодия

3819
Вашата идеална рутина за лягане, базирана на вашата зодия
Снимка: iStock

Много фактори могат да развалят добрия нощен сън, когато най-накрая го наречете ден. Затова прибягвайте до релаксираща, успокояваща рутина, с която да завършите деня си.

Всяка зодия има своя специфична рутина за лягане.

Овен

Астролозите препоръчват да водят дневник всяка вечер. Овните са енергични, бъкащи от живот и изключително амбициозни, те имат нужда някъде да оставят мислите си и да си починат малко.

Телец

Телците са малко интроверти и обичат да са в зоната си на комфорт, важно е обкръжението им да е чисто, ароматно и позитивно.

3-те най-сърдечни зодии от Зодиака

Близнаци

Близнаците са много социални. Те обичат да водят приятни разговори, да имат добри хора наоколо и също така обичат да превъртат социалните медии, за да бъдат информирани. Преди лягане обаче е най-добре да създадете среда с по-малко разсейващи фактори.

Рак

Раците са пълни с емоци, обичат да бъдат обгрижвани. Пиенето на чаша топъл билков чай може да ви даде успокояващо изживяване, като същевременно премахва физическите ви болки.

Лъв

За Лъвовете всичко е свързано с естетиката и лукса. Можете да осветите стаята си с ароматизирани свещи, да облечете копринените си пижами и да си осигурите хубава кожа.

Вредно ли е прекаленото спане?

Дева

Девите са високо професионални и почти перфектни в това, което правят, което също изисква много концентрация. Преди лягане не забравяйте да слушате или следвате някаква медитация.

Везни

Експертите препоръчват лечение с кристали за Везни. Въпреки че те са едни от най-организираните и добре балансирани личности, използването на кристали като кварц, ахат, аметист или опал може да облекчи отрицателната енергия, насърчавайки добра нощна почивка.

Скорпион

Успокояващият душ през нощта може да е чудесен за Скорпионите! Тъй като сте воден знак, топлите душове вероятно ще ви успокоят и ще улеснят заспиването.

Стрелец

Няма толкова приключенски и спонтанен човек като Стрелеца. Умът ви винаги е зает, може да ви е трудно да спите през нощта. Въпреки това изграждането на тъмна, тиха среда може да ви помогне да си починете.

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Козирог

Повечето Козирози са или заети професионалисти, или гении, които винаги се опитват да търсят нови възможности и да получат информация, поради което те също са предимно обвързани с телефоните си. Почивката от телефоните може да помогне на съня ви.

Водолей

Водолеите са особено креативни, винаги събират информация и се опитват да изградят нови идеи. За такива иновативни личности четенето преди лягане е идеалното решение за стреса.

Риби

Купете си продукти за рутинна грижа за кожата и я прилагайте преди лягане. Първо направете добро почиастване на лицето, след това сложете тоник и попийте лицето си с памук. След това използвайте серума и масажирайте лицето си. Накрая сложете нощния си крем и се отпуснете. Можете също да намерите други начини да отпуснете ума си и да заспите стреса си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com