Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

253134
Ето от колко сън имаш нужда според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо дали се борите с естествените тенденции на знака си или не, може да има точно определени часове сън, които да ви поддържат щастливи и във форма.

Добри новини – разбрахме от колко часа сън имате нужда всяка нощ, за да се събуждате свежи и отпочинали, а не сърдити и кисели. Ето какво казват звездите по този въпрос.

Овен

Един Овен не се нуждае от много сън, но те се нуждаят от вдъхновение, за да се чувстват фокусирани, енергични и бдителни за предстоящия ден.

Часове сън: 6,5 часа

Телец

Като знак на Земята, Телецът може лесно да събере енергията, необходима за мозъка и тялото му чрез хранене, упражнения и чиста решителност. Прекалено много сън ще му се отрази зле.

Часове сън: 7 часа

Близнаци

Като въздушен знак, Близнаците се нуждаят от повече сън, отколкото от други зодиакални знаци, затова бъдете сигурни, че ще легнете рано, особено по време на работната седмица. Близнаците изразходват толкова енергия през целия ден, че наистина трябва да си почиват добре.

Часове сън: 8 часа

Рак

Управляван от луната и силно чувствителен знак, Ракът трябва да преосмисли емоциите си и емоциите на другите хора по време на сън. Хората с този зодиакален знак също трябва да се справят с приливите на океана и фазите на луната, което може да наруши техния сън, така че най-добре е да спят, когато имат възможност.

Часове сън: 9 часа

Лъв

Котката на зодиака, в идеалния случай, ще иска да си подремне през деня, а ако това е възможно, шест часа и половина ще са достатъчни за лъва. Това е всичко, което трябва да направят, за да останат будни и да функционират добре.

Часове сън: 6,5 часа

Дева

Девицата на зодиака може да работи повече от всички и тъй като те ценят толкова много времето, те не обичат да губят прекалено много минути, заспали. Макар да не искат да губят времето си с прекалено много сън, те ще се нуждаят от поне седем часа, за да запазят енергичността и работния си дух. Ако спят прекалено малко, те просто ще бъдат непродуктивни.

Часове сън: 7 часа

ЛЮБОВЕН хороскоп за 26-30 март

Овен През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприеме...

Везни

Управляваните от Венера Везни обичат съня. Като въздушен знак, който е насочен към други хора, сънят може да е единственият път, когато могат да обработват собствените си мисли и чувства и да се индивидуализират. Тъй като Везните винаги се опитват да балансират хора и ситуации, те се нуждаят от поне осем часа затворени очи, за да се възстановят и запазят във форма.

Часове сън: 8 часа

Скорпион

Скорпионите дават всичко от себе си и обичат да довеждат нещата до край. Но си струва да се спомене, че част от тяхната сила е тяхната способност да се регенерират, което те могат да направят със съня. Така че, ако не получат тези седем часа, те може би няма да бъдат напълно енергични и бдителни, за да са там, както е необходимо през деня.

Часове сън: 7 часа

Дневен хороскоп за 26 март

Овен През този ден ще се сетите, че сте оставили непоправени някои свои грешки и това ви измъчва. Просто се върнете към тях и всичко щ...

Стрелец

Стрелците наистина трябва да могат да спят до толкова късно, колкото искат, но има нещо, което се нарича работа, и ги кара да се надигат от леглото. И тъй като са типичните нощни бухали, често им липсва сънят, от който се нуждаят. В идеалния случай те ще си намерят работа, която им позволява да спят до късно.

Часове сън: 9 часа

Козирог

Този корав знак не се нуждае от много сън, защото знае, че животът е предизвикателство и част от предизвикателството се изчерпва и продължава все така. Разбира се, осем до девет часа ще им се отразят добре, но за тези амбициозни упорити работници, това е мечта, а не нещо, което те биха допуснали.

Часове сън: 6 часа

Ето как всеки зодиакален знак се справя в моменти на криза

В живота на всеки човек се случва да има кризи. Независимо дали става въпрос за личните отношения, връзките или работата, не е важно ка...

Водолей

Водолеите трябва да получат достатъчно сън, за да се чувстват балансирани, но предпочитат да избират часовете си на нощ, според собствените си условия и това как се чувстват. Те биха искали свободата да спят, когато и колко време искат, но има толкова много работа. Седем часа, следователно, са добър баланс и необходими за здравето на мозъка.

Часове сън: 7 часа

Риби

Рибите управляват света на въображението и мечтите, така че ако нямат достатъчно време да спят, те могат да станат прекалено въобразяващи и мечтаещи в ежедневието си, като оставят подсъзнанието си да поеме контрола.

Часове сън: 9 часа

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com