Бебе 2016 г. на община Асеновград е момиче

5115
Бебе 2016 г. на община Асеновград е момиче

Първото бебе за 2016 г. в община Асеновград е момиченце. То се роди четири дни след началото на новата година. Името, което родителите му избраха, е Дуру.

Момиченцето проплака в АГ-отделението на МБАЛ-Асеновград във вчерашния предиобед. Младата дама се роди с тегло 3,900 кг. и е висока 51 см.

Над 900 лева раздават в конкурса за "Най-добро домашно вино" в Асеновград

Награден фонд в общ размер над 900 лева и две 50-литрови бурета ще получат победителите в конкурса за „Най-добро домашно вино, ре...

Детето се появи на бял свят при естествено раждане. Майката – 25-годишната Зелиха Фикрихалил от асеновградското село Мулдава – е в добро общо състояние. Родилката и рожбата й ще бъдат изписани този петък – на 08.01.16 г., когато празнуваме Бабинден. Това е един от големите народни женски празници, посветен на "бабите" /жените, които помагат при раждане/ и на младите булки и невести, които са раждали.

Днес в Родилното отделение на МБАЛ-Асеновград се е състояло и второто раждане за годината, което е било чрез Цезарово сечение, съобщи старшата акушерка Атанаска Георгиева. А общият брой на бебетата, родени в асеновградската болница през цялата 2015 г., е точно 392.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com