Кога ще се реши проблемът с неправомерното паркиране на ул. „Велико Търново“ в Асеновград

2596
Кога ще се реши проблемът с неправомерното паркиране на ул. „Велико Търново“ в Асеновград

Поредна доза сигнали за пречещи на движението, паркирани на улица „Велико Търново“ в Асеновград автомобили, бяха изпратени от читатели на Actualno.com. Факт е, че ежедневният автомобилен трафик по булевард „България“ в града е изключително интензивен. А кръстовището на главния път с улица „Велико Търново“ е ключов елемент от пътната мрежа в Асеновград.

Паркираните в участъка автомобили допълнително утежняват потока на моторни превозни средства. „Понякога дори се налага да изчакваме в самото кръстовище, за да се разминем с колите. Така става задръстване на главния булевард. Освен това, не е изключена и опасността от катастрофа в такива случаи.“, възмутено коментираха потърпевши. Проблемната тема с паркирането на улица „Велико Търново“ в Асеновград съществува от години.

Повече територия е необходима на Музея на авиацията в Крумово

От по-голяма площ, за да бъде разгърната и да се покаже богатството на историята на българската авиация, се нуждае авиационният музей в...

Все още не е открито и приложено адекватно решение. Припомняме, че първоначално автомобилите биваха паркирани по тротоарите. Впоследствие там бяха поставени бетонни конуси. „От тогава проблемът се задълбочи, защото шофьорите не престанаха да спират там, а напротив – започнаха да паркират на пътното платно от двете страни на улицата.“, казват разгневени граждани. Неколкократно на тази отсечка са провеждани акции и са поставяни глоби за неправилно паркиране. Санкцията, която се налага за нарушението, е във вид на фиш и е в размер на 15 лева. Дали проблемът ще бъде решен, времето ще покаже.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com