X
 
 

Бебе в Индия се роди с три ръце и четири крака (СНИМКИ)

6734 2
photo of Бебе в Индия се роди с три ръце и четири крака (СНИМКИ)
Снимка: Thinkstock/ Guliver
Има редки случаи, в които близнаци или тризнаци не успяват да се оформят адекватно и поотделно и по този начин се раждат или съединени близнаци, или бебета с допълнителни крайници.

24-годишна индийка от щата Раджастан наскоро родила близнаци, но докато момчето било напълно здраво, сестра му имала допълнителен комплект крака и допълнителна ръка, стърчаща от корема й, съобщава Дейли Мейл.

Бебе с две лица се роди в Австралия

Австралийка роди близначки, делящи едно тяло, вътрешни органи и черепна кутия, съобщи News.com.au. На главата са разположени две иденти...

Ето и снимките

Аномалията изненадала жената и нейния съпруг, които никога не са се подлагали на ултразвук по време на бременността.

Въпреки необичайния си вид, момичето е стабилно и в момента има само леки проблеми с дишането. Очаква се то да бъде откарано в болница в Джайпур, за да се подложи на педиатрична операция, при която допълнителните й крайници ще бъдат безопасно отстранени, съобщава медията.

Според лекари, цитирани от британския таблоид, първоначално близнаците са били тризнаци, като едно от бебетата се е „сляло“ с момичето в някакъв момент по време на развитието на плода.

Китайска родилка обезумя, след като на новороденото й дете му израснала опашка

Объркана майка се примоли на лекарите да отстранят оперативно опашката, която израснала в задната част на тялото на 5-месечното й бебе....

Това е рядък случай, който понякога води до друго сериозно състояние - съединени близнаци, които споделят определени органи или части от телата си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    явно изкуствено оплождане, което даже във Виена не успяват да го усъвършенстват!!! камо ли в индия!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Добре написана статия. Феноменът при който се сливат близнаци се нарича химера. Човек може да се роди даже напълно нормален, и изобщо да не подозира че е имал близнак. Обаче част от тялото е негово, а друга част от близнака му. В резултат се получава "шарена" ДНК от двамата близнаци. Такъв е случаят със серийния убиец Чикатило в СССР. И това е причината да не могат да го заловят дълго време. виж още ›› Когато са му правили ДНК тест се оказало първоначално, че генетичният материал не съвпада с този на местопрестъплението. Имам предвид разнояйчни близнаци а не еднояйчни, които имат еднаква ДНК.