X
 
 

Китайска родилка обезумя, след като на новороденото й дете му израснала опашка

81086 0
photo of Китайска родилка обезумя, след като на новороденото й дете му израснала опашка
Снимка: Mirror
Объркана майка се примоли на лекарите да отстранят оперативно опашката, която израснала в задната част на тялото на 5-месечното й бебе.

Малкият Нуо Нуо се родил със Спина бифида - аномалия на гръбначния стълб, която се характеризира с разцепване на един или няколко съседни прешленни пръстени. Нормално прешлените затварят в прешленен пръстенов канал гръбначният мозък. При спина бифида при един или няколко съседни прешленни пръстени съществува разцепване, като през образуваната цепнатина достига до кожата обвивката на гръбначния мозък. Често настъпва инфекция.

Защо и как слоновете се напиват?

Слонове се напиха след солидна консумация на ферментирали плодове от дървото Марула. Дървото Марула (Sclerocarya birrea), познато също...

Броени дни след раждането на малкото дете майка му забелязала, че започва да му се образува опашка. Сега израстъкът е с дължина от няколко сантиметра.

Тревожейки се за бъдещето на сина си тя се обърнала към хирурзи със спешна молба да се намери начин за отстраняване на опашката.

За съжаление обаче лекарите са й казали, че не могат да направят нищо, защото израстъкът е свързан с нервната система на детето и отстраняването му ще доведе до трайни увреждания.

Този вид аномалия засяга 1/1000 бебета в целия свят, но въпреки това този случай е своеобразен прецедент.

Арестуваха жена с фалшива книжка, намерили оръжие във вагината й!

По пътя към затвора Далас Арчър била претърсена от полицаите, при което те се изненадали от странната „находка“ в областта ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално