БФС съвсем посинява, Сираков се натиска за шеф

8031
БФС съвсем посинява, Сираков се натиска за шеф
Снимка: БГНЕС


Наско Сираков е започнал офанзива да заеме пост в оперативната власт на БФС, пише „Меридиан Мач". Вълка е наясно, че скоро работа в клуб за него не се задава, след като се раздели с Левски. Дори той се закани, че повече няма да стъпи на „Герена", докато „стотина лумпени и наркомани командват клуба". Сираков се облизвал за поста директор първенства и турнири, който в момента се заема от Антон Попов.

Така легендарният голмайстор искал да има повече механизми за въздействие в управлението. Шефът на централата Боби Михайлов и останалите ключови фигури в Изпълкома обаче не искали и да чуят за въпросната рокада.

В момента Сираков е член на Изпълкома, като длъжността не е платена. Длъжността директор първенства и турнири обаче е. Сираков се чувствал все повече изолиран, а истината е, че през последните 6 години на практика не е имал сериозен ангажимент. Наскоро се оказа, че Вълка е бил изработен от кумеца Коце Хаджииванов с къща в Драгалевци.

За по-малко от година Сираков се водеше отговорник за националните отбори, но на практика нямаше никакви ангажименти. За поста си обаче той имал договор за хонорар от централата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ