Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Търпението на Белчев се изчерпва: Безхаберието на офанзивните играчи на ЦСКА трябва да приключи

22 май 2024, 11:33 часа • 2808 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви в прав текст, че не е доволен от играта в защита на целия отбор. И по-конкретно на офанзивните футболисти, които не винаги помагат достатъчно в защита. Белчев настоява това да се промени още в следващия ключов мач срещу Черно море.

Стамен Белчев иска всички играчи да помагат в защита

"Не мисля, че отборът се намира в лоша форма. Резултатите не са това, което всички очакваме. В атака имахме добри неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни достигна за победа. Имам претенции за играта в защита на целия отбор. Когато противникът отнеме топката, всички трябва да бъдат организирани и да помагат в защита", каза Белчев.

Стамен Белчев

"Най-нормалното е отборът на Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще постигнем второто място. Пак казвам, че е жалко да се борим за второто място. Надявам се през следващия сезон да изглеждаме много по-добре и да сме основен конкурент да станем шампиони", добави още той.

След края на сезона се очакват да настъпят сериозни промени в ЦСКА, като такива са настроенията и в съблекалнята. Не е изключено да се стигне до треньорска рокада, както и до сериозна "чистка" сред футболистите.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес