Цветан Василев: Глобявам всички, само феновете не ме предадоха

15653
Цветан Василев: Глобявам всички, само феновете не ме предадоха
Снимка: БГНЕС

На Цветан Василев му писна от случващото се в Ботев. Собственикът на "канарчетата" излезе с декларация след загубата от Левски с 1:3 за Купата вчера. С мек тон и по завоалиран начин "Мили фенове, вие единствени не ме подведохте, не ме предадохте". Василев отправя последно предупреждение на спортно-техническия щаб и играчите. Разковничето е в изречението Засега единствените мерки, които банкерът взима, са глоби за треньори и футболисти. При провал в предстоящите мачове с Локомотив и Левски нещата ще са още по-крути.

Ето я и декларацията:

На вниманието на

Крепи ли Цветан Василев властта, питат от "Протестна мрежа"

Нашият сигнал срещу Цветан Василев, Делян Пеевски и „България без цензура” обхваща десет групи съмнения. Това заяви Николай...

Председателя на Съвета на директорите

 на ПФК „Ботев" АД Юли Попов

До феновете на най-стария футболен клуб в България „Ботев Пловдив“

 

Уважаеми г-н Попов,

Цветан Василев отвърна на удара и внесе сигнал срещу "Протестна мрежа"

Председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД Цветан Василев внесе сигнал за набедяване до главния прокурор на ...

По повод на слабия резултат и незадоволителната игра, показана от нашия отбор на срещата с „Левски“ на 12 март 2014 г., довела до огромно разочарование стотиците хиляди верни наши привърженици и мен самия, взех следното решение - на спортно-техническото ръководство, на административния щаб и на състезателите ще бъдат наложени сериозни финансови глоби за неизпълнение на поставената реалистична задача – класиране за турнирите в „Лига Европа“.

Поднасям извиненията си за показаната от отбора игра на всички наши фенове, пътували до София специално за мача, както и на тези пред малкия екран.

Мили фенове, 

До днес Вие единствени в нашата съвместна работа не ме подведохте, не ме предадохте и с неистовата си подкрепа за отбора ме спечелихте за каузата, наречена „Ботев".

Сега, в този труден за всеки ботевист момент, вярвам, че отново Вие ще бъдете тези, които ще поведат отбора към така жадуваните от всички нас успехи.

A #Кой извади 25 милиона, за да е жив футболът?

Откакто Делян Пеевски беше предложен за главен секретар на ДАНС всички питат #Кой направи това. Изведнъж Цветан Василев се оказа най-че...

Вярвам във Вас, както продължавам да вярвам и в спортно-техническото ръководство и в състезателите.

Старая се да създавам на всички в клуба максимално добри условия за работа и подготовка с една единствена цел, а именно – да радваме нашите верни фенове с играта и резултатите на отбора.

На любимия ни „Ботев“ му предстоят два изключително решителни двубоя с вечния ни съперник от Пловдив - отбора на „Локомотив“ на 16.03.2014 г., както и реванша за купата на България срещу отбора на „Левски“ на 19.03.2014 г.

Това ще бъде тест за всички нас,които обичаме „Ботев" - фенове, играчи,ръководство. Време е да покажем, че сме се развили като отбор и клуб и вървим в правилната посока.

Винаги съм казвал, че титлите и победите не са самоцел за мен, но това по никакъв начин не променя поставените от мен в началото на сезона задачи – класиране и участие в турнирите на „Лига Европа“. Не мога да простя на никого бездушие, апатия и безотговорно отношение към клуба.

Два гола стигат на Левски да продължи, сигурен е Емо Велев

Двата гола разлика, които успя да вземе Левски в първия 1/4-финал за Купата на България срещу Ботев (Пд) ще са му напълно достатъчни, з...

Скъпи футболисти и треньори,

Искам да осъзнаете какво значи „Ботев" за нашите верни фенове! Те ни подкрепяха, когато бяхме във „В" група, бяха с нас и в „Б" група. Споделиха радостта ни от достойното представяне в „Лига Европа“. Сега отново са с нас, когато ни е трудно. Повече от всякога е нужно да се обединим и да положим безрезервни усилия, за да спечелим предстоящите тежки спортни битки и да изпълним поставените задачи!

С уважение,

 Цветан Василев

13.03.2014 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ