Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА 1948 обърна Ботев Пловдив в края и направи голяма крачка към Европа (ВИДЕО)

23 май 2024, 20:00 часа • 2506 прочитания

ЦСКА 1948 постигна важен успех с 2:1 над Ботев Пловдив у дома в Бистрица в двубой от 35-ия кръг на Първа лига и направи много голяма крачка към участие в баража за Лигата на конференциите. Отборът на Валентин Илиев обърна "канарчетата" в последните десет минути от редовното време и събра 49 точки, които им отреждат седмото място. "Жълто-черните" са девети с 45 пункта.

Скука през първото полувреме, Ботев откри след почивката

Първото полувреме премина без много чисти положения. В края му удар на Мартин Секулич се отби от напречната греда. След почивката предстоеше всичко най-интересно. В 50-ата минута 18-годишният Кристиан Нвачукчу откри резултата с плътен изстрел. "Червените" се активизираха и вдигнаха оборотите. Те пропиляха няколко изгодни ситуации, докато не стигна до 80-ата минута.

ОЩЕ: Арда отказа Славия и направи голяма крачка към европейската мечта (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Сърбин е герой за ЦСКА 1948

Резервата Неделко Пишчевич засече центриране на Педриньо и възстанови паритета. Натискът продължаваше и се материализира в 90-ата минута, когато същата комбинацията от първото попадение на ЦСКА 1948 се повтори и Пишчевич вкара с глава, за да донесе ценната победа на своя тим.

ОЩЕ: Разград ликува: Гонзо връчи 13-та на Лудогорец (ВИДЕО и СНИМКИ)

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес