Гонзо взима двама от Черно море в Левски

6141
Гонзо взима двама от Черно море в Левски
Снимка: БГНЕС

Бъдещата силна фигура в Левски и настоящ треньор на Черно море Георги Иванов вече е набелязал няколко нови попълнения за „сините”. Гонзо ще се завърне на „Герена" след края на сезона. Той ще разполага с цялата спортно-техническа власт. Иванов обаче все още не е разкрил дали ще доведе треньор, или ще поеме и тази длъжност.

Георги Иванов ще пробва да взема поне двама футболисти от „Тича" в Левски. Специалистът има голямо доверие на дефанзивния халф Еденилсон Бергонси. 26-годишният бразилец е несменяем титуляр в състава на варненци. В редовния сезон той взе участие в 24 от 26-те мача, а в плейофите вече записа 2 двубоя. Отделно от това заплатата му не е голяма и за сините няма да е никакъв проблем да си го позволят.

За любимци на Гонзо на „Тича" минават и Кирил Котев и Михаил Венков. Двамата бяха привлечени в състава именно по негово настояване. Ако покаже добри мачове до края на сезона, шанс за завръщане в Левски има и Валери Домовчийски. Юношата на сините има договор с Черно море до лятото, след което става свободен агент. Той дойде на „Тича" преди старта на пролетния полусезон, след като бе освободен от Ботев Пловдив.

Заради пристигането на Гонзо Левски замрази преговорите за нови контракти с Владимир Гаджев, Орлин Старокин и Даниел Димов. Техните договори изтичат през лятото. Думата дали ще останат в Левски ще има Георги Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com