Левски мачка и е в Европа

5769
Левски мачка и е в Европа

Левски смачка Светкавица Търговище със 7:0 в последния си мач и завърши сезона на третото място в класирането на "А" група.

Така сините ще играят в турнира Лига Европа.

Днес футболната лудост има своя БГ финал

Днес от 20:00 часа ще се играе "финалът" на сезона в "А" група между първия и втория в класирането ЦСКА и Лудогорец. Футболната лудос...

Левски поведе в резултата с 1:0 в 18-та минута, когато Владимир Гаджев оползотвори хубаво извеждащо подаване на Иван Цветков.

Тони Калво покачи на 2:0 след хубав удар в 41-та минута, а в 44-та минута се разписа и Иван Цветков. Жуниньо, който направи много силен мач и даде три голови асистенции, удари напречната греда на Светкавица в 53-та минута, но Кристовао Рамос направи 4:0 в 62-та минута. Сюлейман Диамутен се разписа за 5:0 в 64-та минута, а в в 74-та минута Антонио Вутов намери Жуниньо в наказателното поле на гостите, той продължи към Иван Цветков и нападателят отблизо прати топката във вратата на Георгиев за 6:0. Иван Цветков оформи своя хеттрик и крайния резултат 7:0 след гол в 84-та минута.

Четвъртото място остана за отбора на Черноморец Бургас, който спечели с 4:2 в гостуването на Монтана. "Акулите" сега ще се надяват ЦСКА да стане шампион след гостуването на Лудогорец тази вечер, тъй като това е единственият вариант, при който бургазлии ще играят в Европа. Нещата обаче ще стоят съвсем различно, ако шампион стане тимът на Лудогорец. Тогава, в Европа ще играе финалистът за Купата на България - Локомотив Пловдив.

Всички резултати от последния 30-ти кръг в "А" група: Монтана – Черноморец Бургас 2:4, Локомотив София – Калиакра 3:2, Литекс - Локомотив Пловдив 6:2, Миньор Перник – Берое 1:1, Ботев Враца – Видима 2:2, Левски – Светкавица 7:0, Черно море – Славия 2:0.

Станислав Ангелов се връща в Левски

Главният скаут на Левски Дончо Донев заяви, че Станислав Ангелов ще облече отново екипа на „сините". „Той вече е на &bdquo...

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com