Станислав Ангелов се връща в Левски

5271
Станислав Ангелов се връща в Левски
Главният скаут Дончо Донев коментира новата селекция на отбора

Главният скаут на Левски Дончо Донев заяви, че Станислав Ангелов ще облече отново екипа на „сините".

„Той вече е на „Герена“. Преговаряме с доста футболисти, ще видим къде нещата ще се получат“, заяви Донев, цитиран от Фокус.

Левски подписа с младока Вутов

Левски подписа договор с Антонио Вутов, съобщи "Тема спорт". Ненавършилият 16 години офанзивен халф стана най-младия играч на „си...


"Първо поглеждам към българските играчи и школата, ако там няма гледам играчи зад граница и чак тогава чужденци. Смятам, че тази година трябва да обърнем внимание на кадрите от школата. Според мен четири-пет футболисти заслужават да са в първия отбор, но това решение ще го вземе треньорът", коментира Донев методите за селекция.


"Следим Марсиньо, той е сред вариантите, но не е на първо място. Не е ясно с кои играчи ще се разделим, за Ясен също не мога да коментирам дали ще остане скаут, тези въпроси не са в моята компетенция. Това, което мога да кажа е, че някои от новите футболисти ще са свободни агенти, някои купени - въпрос на преговори. Доста е тежко в Европа, много са вдигнали цените, трудно може да се преборим. Смятамобаче, че ще се справим със селекцията", заяви още главният скаут на Левски.

"От 24 часа в денонощието 20 сме на телефоните, работим по селекцията освен ние двамта и останалите хора в щаба помагат. Доста ще са новите играчи - над 5, предстои да бъдат уредени, ще се радвам, ако успееем да привлчем всички набелязани", завърши Донев .

Редактор: Константин Костов

Четирима футболни хулигани с присъди след Левски-ЦСКА

Четирима футболни хулигани, задържани по време на вчерашния мач между отборите на „Левски” и ЦСКА, бяха осъдени днес по бъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ