Мъри пробва стара хитринка в Разград

9034
Мъри пробва стара хитринка в Разград
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов е решил да изненада Лудогорец с нова схема на игра, научи "Стандарт". Дербито между двата тима е днес от 19.30 часа в Разград. Всъщност Мъри ще върне любимата си постройка с един нападател, която използваше миналата година. Единственото острие за "канарите" ще бъде конгоанецът Доре. В последните дни "жълто-черните" са тренирали именно по новия тактически план.

Феновете на Ботев пък подгряха за срещата в Лудогорието с масово меле. "Стандарт" разбра, че "бултраси" и запалянковци на кръвния враг Локо (Пд) са се засекли късно вечерта в петък в кръчма в "Кючук Париж". Последвали батални сцени, в които освен юмруци, хвърчали столове и маси. Сериозно пострадали няма. Полицията закъсняла с пристигането си, така че арестувани също липсват. Ботевистите готвят бойкот заради слабата игра на тима и голяма част от тях ще гледат двубоя по телевизията.

Ботев излиза срещу Лудогорец без Хамза

Нападателят на Ботев Юнес Хамза ще пропусне двубоя срещу Лудогорец от 30-ия кръг в първенството. Тунизийският голмайстор на "жълто-че...

В лагера на Лудогорец пък имат доста кадрови проблеми. Дяков е контузен, а Данчо Минев наказан. Все пак настроението на шампионите е приповдигнато. Една от причините: орлицата, която е талисман на отбора, ще има официално име. Благородната птица ще полети преди мача с Ботев - часове, след като е кръстена. Гласуването в сайта на разградчани приключи в 23.59 часа вчера. На 99 процента беше сигурност: орлицата ще се казва Фортуна, защото повечето хора гласуват именно за това име. Фортуна е богинята на щастието и късмета.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ