Славия гони титла срещу €2 млн. на сезон

30978
Славия гони титла срещу €2 млн. на сезон
Снимка: БГНЕС

Славия трябва да гони класиране между първо и трето място в "А" група всеки сезон. Това е едно от основните изисквания, които немският инвеститор "Ай Еф Ес" е поставил пред "белите" за периода след 2015 г. Това разкри пред "Преса" представителят на компанията за България Ива Георгиева.

"Ще имаме сериозни условия към отбора. Все пак той е лицето на нашата инвестиция, така че ще искаме постоянно да е в Топ 3 на първенството. Засега няма да се бъркаме в работата на Венцеслав Стефанов по мениджмънта на тима, той може да се справи", сподели тя.

Грешникът за "синята" титла акостира в Славия

Година след драмата на драмите в мача Левски- Славия, Димитър Везалов се съгласи да премине при “белите”, съобщава "Труд". ...

По думите й в мига, в който започне строителството на новия стадион, немците ще осигурят и увеличение на бюджета на клуба - "белите" ще може да разчитат на по 2 милиона евро на сезон от тях, за да подобрят спортните си резултати.

Според Георгиева първата копка ще се случи до декември идната година. "Законът ни задължава да започнем дотогава. В момента сме на етап вадене на документи. Предстои да изберем и компания, която да даде име на стадиона. Вариантите са 3-4 български и 2-3 немски фирми. Те обаче няма да са просто рекламодател, а ще са ни и партньор в проекта", обясни представителката на "Ай Еф Ес".

Тя беше категорична, че на Славия няма да се налага да домакинства на друг стадион по време на реконструкцията. "Ще строим трибуните една след друга, за да може там да се провеждат мачове, а едва ли клубът ще иска да влиза в разходи за наем на чуждо съоръжение", каза още Георгиева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com