Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов директор в ЦСКА се заема и с инфраструктурните проекти на „червените“

15 май 2024, 13:53 часа • 1506 прочитания

Спряганият за нов спортен директор на ЦСКА Михаил Александров ще се заеме и с инфраструктурните проекти на „червените“. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, името на бившия национал на България отдавна се спряга за ръководен пост при „армейците“ като се очаква неговото назначение да бъде обявено съвсем скоро.

С какво ще се занимава юношата на ЦСКА?

Според информациите юношата на ЦСКА ще се занимава в клуба, както със спортно-техническите процеси в отбора, така и с инфраструктурните проекти на „армейците“, които са свързани с изграждането на стадион „Българска армия“, модернизиране на базата в Панчарево и детско-юношеската школа. Александров ще бъде нагърбен с менажирането на новото съоръжение на „червените“, както и на двата подготвителни центрове.

Михаил Александров

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонията на Лудогорец, разделението в Левски и неяснотите в ЦСКА

Александров завърши програма за мениджмънт на УЕФА

Михаил Александров не би трябвало да срещне проблеми в новото си поприще, тъй като през миналата година той завърши една от най-престижните програми за мениджмънт на УЕФА. Българинът бе един от 30-те завършили от общо 800 кандидати. Сега от ЦСКА се надяват, че той ще може да приложи наученото по време на курсовете и в столичния гранд.

Днес пък стана ясно, че нарочен за гонене от ЦСКА е направил поредна издънка, след като от няколко дни е в неизвестност.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес