Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ДЕКЕМВРИ

28 декември 2021, 06:15 часа

Овен

Любовната магия за Овните ще продължи и през тази седмица. Искате още повече приключения. Копнеете за свобода, промени, за надграждане на любовния ви живот. 

Коледно ЧУДО ще се случи на тези 2 ЗОДИИ

Телец

Обвързаните представители на зодията ще мислят извън рамките. Ще ви вълнуват въпроси свързани с пари. Бъдете внимателни при инвестиции и единни при взимането на решения. 

Близнаци

Близнаците ще проведат сериозен разговор с половинката си. Внимавайте как предавате мислите си, за да не останете погрешно разбрани. Наслаждавайте се на минутите заедно.

Рак

Точно когато мислите, че всичките ви романтични мечти ще се сбъднат, Вселената ще ви изненада отново. Ако скоро сте срещнали някого, ще имате възможност да се опознаете с тази личност на по-дълбоко духовно ниво. 

Лъв

Лъвовете ще бъдат изправени пред любовно предизвикателство. Ще трябва да решат дали да дадат втори шанс на бивша половинка. Той или тя може да събуди нови чувства във вас или пък да ви причини болка. 

Дева

Когато говорите за вашите мечти и най-големи надежди с партньора си е едно, но когато той или тя може да ви помогне да ги достигнете, това е съвсем друго нещо. 

Везни

Не така хармонична ще бъде седмицата за обвързаните представители на зодия Везни. Няма да ви бъде лесно да комуникирате с половинката си, особено по въпроси свързани с финанси. 

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще се почувстват на седмото небе от щастие.

Ако сте необвързани, сега е моментът да посещавате повече социални събития, да се срещате с приятели. 

Стрелец

Има и една не толкова добра новина за вас, Стрелци. Може да ви бъде трудно да комуникирате с половинката ви, да не виждате някои ясни знаци в общуването помежду ви. Бъдете внимателни.

Козирог

Любовният ви живот може да бъде леко разочароващ. Ако се чудите дали някоя личност, към която изпитвате симпатии, споделя вашите чувства, може да получите смесени сигнали, които да не ви удовлетворят.

3 ЗОДИИ, които ще открият сродната си душа на КОЛЕДА

Водолей

Денят е ваш и може да опитате нещо ново с любовта, ако сте необвързани. Има толкова много начини да се срещате с хора и да откриете любовта, ето защо не се чувствайте така, сякаш сте сами.

Риби

Има вероятност да стигнете до конфликт с партньора. Той или тя ще ви даде непоискан съвет свързан с работата. Опитайте се да разграничите романтиката от работата. 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес