Хитър начин за почистване на банята

16416
Хитър начин за почистване на банята
Снимка: iStock

Баня е това място от дома ни, чието почистване винаги ни отнема много време, с което не винаги разполагаме в забързаното си ежедневие. Отлаганията от варовик, възвръщането на блясъка на смесителите, на душа и мивката, почистването на плочките и фугите, душ кабината и тоалетната, по които винаги остават налепи и мъсотия, изискват много усилия и често, когато се прибираме уморени от работа, оставяме тази работа за някой друг ден.

Вярвате или не - има много лесен начин да възвърнете блясъка на банята си без много усилия и това става единствено с използването на таблетки за съдомиялна машина. Изненадани сте нали? Това е съветът на една дама от Австралия, която след като го е изпробвала и е постигнала невероятни резултати, е била така добра да го сподели и с всички нас.

Всичко което ви е необходимо, за да възвърнете бързо и лесно блясъка и чистотата на вашата баня са таблетка за съдомиялна машина и гъба за миене. Тези таблетки са един много силен и мощен продукт за почистване, ето защо не забравяйте да си вземете и чифт ръкавици, за да можете да предпазите кожата на ръцете си.

Нещото, което трябва да направите първоначално, е да вземете гъбата и внимателно да я издълбаете по размера на таблетката, която след това да поставите в нея. След това трябва да навлажните гъбата и така с кръгообразни движения да започнете да почиствате плочките или стъклената стена или завесата на душ кабината. Така ще можете да почистите и най-труднодостъпните места с лекота без да се налага много търкане и сила. След това просто изплакнете с хладка вода и ще останете изумени от резултатите, които ще постигнете за много кратко време и без много усилия.

По същият начин можете да почистите и останалата част от банята си. С този мощен препарат ще можете да върнете блясъка на смесителите на душа и мивката, по които често остават остатъци от сапун, шампоан или балсам, които се отстраняват доста трудно. Различните налепи по тоалетната чиния и мивката, от които колкото и старателно да търкате и каквито и специални препарати да използвате, винаги остават малки петна. Можете да отстраните всичко това много бързо и лесно само с помощта на таблетка за съдомиялна машина. Така само с нея ще почистите всяко кътче в своята баня и ще сте сигурни, че сте премахнали всичката мръсотия, както и всички бактерии и микроби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Как бързо да премахнете петно ​​от диван: 5 ефективни начина - тапицерията ще бъде като нова

Как се почиства тиган с алуминиево фолио?

5 места у дома, които много хора пропускат при почистване

Това са 8-те най-мръсни места в банята

Край на хаоса: 7 важни съвета за подреждане на дома

Как трябва да се почиства екрана на телевизора?

8 неща, които е опасно да пускате в пералнята

Перат ли се плюшени играчки в пералня или не?

Защо почистването по метода 6/10 плени много домакини?

Как да почистите перфектно прозорците през пролетта: тайната на домакините

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com