Ако питате Кунева, тя е готова да стане и главен мюфтия

3586
Ако питате Кунева, тя е готова да стане и главен мюфтия
Снимка: БГНЕС

Меглена Кунева е стар кадър на БКП. Ако я попитате, тя има готовност да стане генерален секретар на ООН, на ЮНЕСКО, на Международната детска асамблея “Знаме на мира”, даже и за главен мюфтия е готова.

Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров отговори на въпрос дали от партията му ще подкрепят номинираната за министър на образованието Кунева.

Ние сме изключителни юнаци, когато пием две ракии

Ние сме изключителни юнаци, когато пием две ракии и почваме да развяваме перчема на Левски, Ботев, Вазов. Когато обаче дойде ред за дне...

По думите му атакистите добре познават работата ѝ срещу България. "Ние сме категорично против нейното присъствие в правителството", категоричен беше Сидеров.

Той беше категоричен, че освен оставките на министри, трябва да се поискат и оставките на тези, които одобряват учебниците и учебните програми. "Този, който е одобрил в учебник за 3-ти клас да пише, че мюсюлмани и християни са живеели в мир и радост и са пеели и танцували, трябва да бъде осветен и да застане на съда на общественото мнение", категоричен беше Сидеров.

По думите му тази група от хора трябва да бъде осветена, а ако това не стане, и сега няма значение кой ще бъде министър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com