Арестант се обеси на връзка от анцунг в Благоевград

17952
Арестант се обеси на връзка от анцунг в Благоевград

Мъж се обеси в ареста на полицията в Благоевград след употреба на алкохол, предаде БГНЕС.

Инцидентът станал към 18:00 часа днес. 37-годишният И. М. бил задържан за управление на МПС с над 2.2 промила алкохол с полицейска мярка за 24 часа. И. М. е отказал кръвна проба.

Непълнолетен извърши въоръжен грабеж в с. Волуяк

Непълнолетен е задържан в столичното Девето РУП след извършен от него въоръжен грабеж в магазин в с. Волуяк, съобщиха от МВР.По данни н...

Мъжът се е обесил на връзката на анцунга си. Смъртта му е констатирана от лекарски екип.

Двама полицай от Първо РУП-Благоевград са заплашени от дисциплинарно уволнение заради обесилия се тази вечер арестант, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Както БГНЕС информира, 38-годишния Иван Михайлов, задържан за 24 часа с полицейска мярка към 16 часа за шофиране на автомобил след употреба на алкохол, към 18 часа се обесил в килията на Първо РУП - Благоевград. Ареста е в сградата на ОД на МВР.

Малко след 20:00 часа тази вечер в Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград пристигна следствена група, придружавана от прокурор за извършване оглед трупа на обесилия се на връзката на анцуга си.

Задържаха 26-годишен за фалшив сигнал на тел. 112

26-годишен от село край Разлог бе задържан тази нощ за 24 часа за фалшив сигнал, подаден на тел. 112 за нанесен му побой, съобщи БГНЕС....

Веднага след констатиране смъртта на арестанта, управлявал със съдържание от 1.8 промила алкохол в издишвания въздух, бе оставен да престои 2 часа в кабинета на ЦСМП, в който се вземат кръвните проби.

По ирония на съдбата обесилия се е отказал да даде кръвна проба. До пристигането на следствената група двама полицаи охраняваха трупа на обесилия се арестант.

Преди 18 часа майката на задържания, който живее на ул. "Менча Кърничева" 25, минаваща зад полицията, пристигнала в ареста, за да види сина си. Малко след това отишла да му донесе ядене. Въпреки, че в килията има камери, дежурния по неофициална информация се бил отделил от контролния монитор. За негово нещастие точно тогава арестанта се обесил. Неясен на този етап остава фактът как връзката на анцуга не е била иззета от дежурния по арест. Пристигналия на мястото на инцидента медик от ЦДМП само констатирал смъртта на арестанта, който нямал сърдечна дейност. Това станало към 18.15 часа. Огледът продължава, след което трупът ще бъде приет за аутопсия от съдебен лекар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com