След стрелбата и ранените: Замесиха известен футболист от ЦСКА и поп фолк певица

11977
След стрелбата и ранените: Замесиха известен футболист от ЦСКА и поп фолк певица
Снимка: Facebook

Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София, в района на Бояна. Заради случилото се, МВР издирва бащата и братът на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - има данни, че бащата може да е стрелял. Сигналът за инцидента е получен в полицията и в спешна помощ в 22:25 ч.

По първоначални данни е станало спречкване между две групи, след което последвала стрелбата. И двамата ранени са откарани във ВМА. Единият е на 36 години, той е прострелян в двата крака. Приет е в шоково животозастрашаващо състояние с тежка кръвозагуба. Вторият е на 26 години, ранен е в бедрото. И двамата простреляни са хоспитализирани във ВМА. Линейките на Спешна помощ са пристигнали на мястото за 6 минути.

През цялата нощ на място имаше засилено полицейско присъствие, органите на реда извършват огледи. Няколко души са отведени на разпит в полицейско управление. Полицията изземва записите от камерите в района и разпитва свидетели. БНТ и Нова тв твърдят, че сред отведените за разпит е имало футболист от елитен столичен клуб, а на мястото на инцидента е била и фолк певица.

Двама души са простреляни на Околовръстното в София

Двама души са простреляни на Околовръстното шосе в София. Инцидентът е станал между известна верига за хранене и бензиностанция, а сигн...

Работи се по-различни версии за инцидента. Според БНР хората, които са простреляли двамата мъже, вероятно са успели да избягат от мястото с лек автомобил. Към момента няма информация за арестувани хора по образуваното вече досъдебно производство.

По информация на източници на Bulgaria ON AIR на място е задържана певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите с псевдонима Ариа, а футболистът на ЦСКА София Георги Йомов, е бил привикан на разпит. Причината е, че автомобилът му вероятно е бил управляван от неговия брат. Появи се и информация, че бащата на двамата се е появил на място и е стрелял, като сега МВР го издирва, заедно с брата на Йомов, но тази информация още не е потвърдена официално.

На сайта на ЦСКА се появи съобщение, свързано със случая. В него се казва дословно:"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: "Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

"Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление"", добавят от футболния клуб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Отмениха домашния арест на Васил Божков

18-годишна шофьорка блъсна две деца в Сопот, едното е с опасност за живота

Огромно задръстване заради катастрофа край Пловдив

Пиян полицай катастрофира във Велико Търново

Бургаските митничари задържаха контрабандно оборудване за яхта

Граничари хванаха големи количества контрабандни цигари на Лесово (СНИМКИ)

Полицията иззе незаконно оръжие от дома на пловдивчанин

Опит за подкуп: Мъж поиска полицаите "да си затворят очите" срещу 50 лева

Пиян шофьор вилня на паркинг във Велико Търново

Пореден случай на насилие: Mъж отвлече и преби 19-годишно момиче в Козлодуй

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com