Джош Базел и "Диво създание"

10925
Джош Базел и "Диво създание"

На 8 юни ще излезе новата книга от Джош Базел, авторът на "Анатомията на Питър". "Диво създание" отново проследява историята на наемния убиец Питър, който се подвизава с ново име. Отново написана с чувство за хумор и тази книга от младия писател няма да разочарова читателите.

Ексцентричният Питър Браун, бившият наемен убиец на мафията и доказано добър доктор от „Анатомията на Питър”, има нова самоличност. Сега той се казва Лайънъл Азимут и благодарение на Програмата за защита на свидетели е уважаван лекар на круизен кораб, макар че продължава да се озърта за дебнещи го гангстери. Неочаквано съдбата му поднася чудесна възможност: щедър милиардер му предлага да се включи в експедиция, чиято цел е да потвърди или опровергае версията за съществуването на езерно чудовище в Северна Минесота. Умират хора. Местните са в ужас. Ще успее ли симпатичният ексмафиот и начинаещ учен да докаже онова, което подсказва разумът, или ще се поддаде на ширещото се суеверие, подхранвано от привидно безспорни документирани доказателства? Към възможността да спечели достатъчно пари, за да започне нов живот, се добавя и запознанството с интригуваща - едновременно привлекателна, но и непредсказуема - млада палеонтоложка, която ще бъде негова спътница в опасното приключение.

Предчувствие за край

Тони Уебстър и Ейдриан Фин стават неразделни приятели в училище. Зажаднели за секс и книги, те си споделят шеги, емоции, слухове и ос...

Лъйънъл Азимут просто трябва да приеме предложението - дори това да означава нов сблъсък с убийци, гангстери, наркотрафиканти и праисторическо чудовище, пред което бледнеят създанията от "Джурасик Парк".

Цена: 15 лв.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com