"Фамилията" стартира на 7 април с 2 епизода

21829
"Фамилията" стартира на 7 април с 2 епизода

Премиерата на най-новия български сериал "Фамилията" ще е на 7 април по BTV, в неделя. Тогава ще бъдат излъчени първите два епизода от 20 часа.

Досега по това време течеше сериалът "Седем часа разлика", чийто финал бе миналата неделя.

Кърджилова ще преобърне съдбата на "Фамилията"

Радина Кърджилова се завръща на телевизионния екран в най-новия сериал на bTV – „Фамилията”. Младата и талантлива акт...

Общо 8 епизода от "Фамилията" вече са напълно готови. Актьорите и операторите снимат по 12 часа всеки ден и имат само един почивен ден през седмицата. Понякога се случва да работят и през нощта.

Всички сюжетни линии в новата поредица се въртят около семейство Арнаудови. Глава на семейството и боса на мафията играе Стефан Данаилов.

В екипа са още Асен Блатечки, Цветана Манева, Яна Маринова, Ваня Цветкова, Деси Бакърджиева, Радина Кърджилова. Новото лице ще е Даниел Владимиров, който дълги години живее и работи в Италия.

Димитър Митовски и Димитър Гочев и тяхната продуцентска компания "Камера" снимат сериала в къщата на оперния певец Николай Гяуров в Бояна. Именно там ще се развиват всички ключови действия и брутални престъпления в поредицата.

Пламена Гетова влиза в първия ни онлайн сериал

Появиха се първите кадри от снимачната площадка на първия в България изцяло онлайн сериал, който носи името „Пред разкритие&ldquo...

Продукцията се реализира от екипа на „Камера”, който стои зад „Стъклен дом” и „Революция Z”. Седмият поред български сериал на bTV започва излъчване в ефир на 7 април и ще се излъчва всяка неделя от 20:00 до 22:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com