Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Lord of the Dance" пристигат в София с 3 тира костюми, декори и техника

15 май 2024, 14:00 часа • 1219 прочитания

Остават броени часове до началото на приказните спектакли на световноизвестната трупа "Lord Of The Dance" у нас – три от тях в София (на 17 и 18 май) в зала 1 на НДК и четвърти във Варна (на 19 май) в Дворец на културата и спорта – Варна. Билетите за два от тях - в София на 18 май (от 17 и от 20 ч.), бяха напълно разпродадени месеци преди датата, затова танцьорите обявиха и трети спектакъл в столицата – на 17 май (петък) от 20 ч., който ще е първия по ред и за който единствено все още могат да се намерят билети.

Още: LORD OF THE DANCE с второ шоу в София на 18 май

Трупата идва ден по-рано

Поради големия интерес и след страхотно представяне на трупата у нас през май миналата година, великолепните танцьори пристигнат в София ден по-рано от първоначалния им план. Очаква се те да пристигнат в столицата утре, на 16 май, с два луксозни автобуса, един найтлайнер и с три тира с техника, декори и костюми. Танцьорите са готови за срещата си с любимата българска публика и обещават да ѝ подарят неповторими емоции с невиждано вълшебно танцово шоу.

Основателят на трупата - Майкъл Флетли, който държи рекорда за най-много направени стъпки в секунда в света (35 стъпки), никога не пропуска да сподели, че много харесва България и трупата му винаги е посрещана топло и възторжено тук. Предстоящите спектакли на "Lord Of The Dance" у нас на 17, 18 и 19 май ще са част от актуалното им световно турне за 2024 г. в неговата европейска част, с което трупата продължава бляскавото отбелязване на 25-ата година от основаването си.

Билетите за шоуто на LORD OF THE DANCE в София на 17 май и във Варна на 19 май можете да намерите в системата на Ticketportal.bg и Eventim.bg. Mогат да се закупят още от билетен център в НДК, билетна каса на зала "Арена София", книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV и във Варна от билетната каса на ДКС. Цената им е от 50 до 150 лв. според залата и мястото. За двата спектакъла в София на 18 май билети няма.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес