Лора Лазар представя "Убиец назаем"

12899
Лора Лазар представя "Убиец назаем"

Интригата се завърта около две жени - съпругата на депутат, натопен за убийство, и загадъчно момиче с тъмно минало, което малко по малко се разкрива до плашещата истина, която е по-жестока, отколкото някой някога си е представял...

Самоличностите на двете жени се смесват по плана на прикрити конспиратори, които имат ясна политическа цел, решени да реализират пъклените си планове на всяка цена... Предстои разтърсваща развръзка.

"Убиец назаем" е най-новият и грабващ вниманието роман на мистериозната, но невероятно талантлива българка, която предпочита да подписва произведенията си под артистичния псевдоним Лора Лазар. Името на Лазар успя за последните две години да се наложи като едно от водещите в областта на мистериите и криминалната литература.

Как най-добре можем да разберем Бог?

За да се запознаем отблизо и да проследим произхода и развитието на основните религиозни течения на монотеизма, трябва да разгърнем вну...

Сюжетите й замесват актуални за съвременността ни драматични събития с мрачни тайни, разследвания, шокиращи обрати и харизматични герои, злодеи и антигерои, като всичко е поднесено с блестящ, изчистен и увлекателен стил, който обсебва вниманието на читателя от първата до последната бездиханна страница.

Цена: 14.90 лв.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com