"Поправките" - завладяващ трагикомичен роман

12225
"Поправките" - завладяващ трагикомичен роман

„Поправките“ разкрива участта на средностатистическо американско семейство, повярвало в „най-дълго продължилия икономически разцвет“ на президента Клинтън. Инид Ламбърт предусеща връхлитащите с гръм и трясък неволи на старостта и решава да събере семейството за една последна Коледа в родния дом.

Жизнелюбива и горда в отстояването на своята порядъчност, тя не желае да приеме реалностите: къщата се руши, склерозата превръща съпруга й в карикатура, а децата им упорито се съпротивляват на усещането за безсмислие на живота – всеки по свой начин.

Когато Ницше плака...

„Когато Ницше плака“  е възхитително съчетание на философия, психотерапия и драма. Авторът ловко смесва факти и фикция...

Завладяващ трагикомичен роман, който обрисува американското общество малко преди суровата действителност да внесе своите поправки в илюзиите за трайно благополучие.

Джонатан Франзен е роден през 1959 г. в Чикаго, Илинойс, в семейство на швед и американка, завършил е образованието си в Германия. В актива си на писател има шест книги, но нашумя и придоби статут на звезда, благодарение на романите „Поправките“ и „Свобода“.

Понастоящем живее в Манхатън, пише за списание Ню Йоркър, събира литературни отличия и буни духовете в социалните мрежи.

Цена: 25 лв.

Фредерик Бегбеде моли за прошка

На 28 януари излиза една от последните творби на култовия френски писател Фредерик Бегбеде. „Помощ, простете“ разказва исто...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com