Рик Риърдън и „Песента на вдовеца”

14691
Рик Риърдън и „Песента на вдовеца”

„Песента на вдовеца” – втората книга от новата криминална поредица на Рик Риърдън, издава „Егмонт България” на 31 май 2012 г. Цената е 9,90 лв., а преводът е дело на Емилия Л. Масларова. Романът ще може да откриете и на Пролетния панаир на книгата от днес до 3 юни на щанд №2 с 10% панаирна отстъпка от коричната цена.

Книгата отново ще срещне читателите с детектива без лиценз Трес Навар. Чаровният тексасец се завръща, за да се впусне в разрешаването на поредната мистерия, този път с музикален привкус. Трес междувременно успява да се забърка и в нова порция неприятности, които, по мащаба си, съперничат единствено на родния му щат.

„Мисленето” ни помага да опознаем себе си

Даниъл Канеман, удостоен с Нобелова награда през 2002 г. за интегрирането на психологическите изследвания в икономиката – особено...

Трес Навар, неговата котка, майка му и странните му приятели са в центъра на тази интересна история.

Трес трябва да изкара само още няколко часа като стажант, за да получи лиценз за частен детектив и да започне да работи законно. Той обаче не харесва думи като „законно“ и „нормално“. Затова Трес, проницателен и леко ексцентричен, има по-голяма склонност към неприятности от всеки друг. Липсващ демо запис и убийството на млада цигуларка създават нова мистерия, която отвежда Навар към истинските дълбини на Тексас. С типичния живот в провинцията, с характерната кънтри музика и с обичайните семейни драми. Не и без участието на две красиви жени, с помощта на които Трес Навар ще трябва да разплете голям и доста сложен случай.

Редактор: Десислава Симова

Над 80 изложители на "Пролетния базар на книгата"

В майските дни на културата, Асоциация „Българска книга” традиционно организира и провежда „Пролетен базар на книгата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com