3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш

34163
3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, от които много трябва да се пазиш, особено когато ги ядосаш. Всяка зодия има праг на търпимост, но при тези 3 зодии прагът е толкова нисък, че лесно можеш да се спънеш в него. Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ

Каква е специалната СИЛА на всяка една от 12-те зодии?

Днес ще ви разкрием с какво се отличава всяка една от 12-те зодии и какво я прави по-специална от всички останали. Всеки човек си има к...

Близнаците са особено злобни, когато ги ядосаш и се опиташ да им отмъкнеш нещо, което им принадлежи. Те бранят много ревностно близките си приятели, а още по-ревностно човека до себе си. Ако се опиташ да пофлиртуваш с човека, в който са влюбени, очаквай силен ответен удар. Те няма да ти простят и винаги ще си им черен пред очите. Много са ревниви и това е лошо за партньорите им, а още по-лошо за околните, за които не им дават дори да погледат възлюбените им. Злобата и отмъстителността на Близнаците са пословични, затова внимавайте и не се закачайте с тях, освен ако не е крайно наложително.

ЛЪВ

Лъвовете са чудесни хора, особено когато сте в добри отношения с тях. Обърнат ли се нещата обаче, очаквайте много сериозни последици за вас. Лъвовете най-много мразят това някой да се опита да им казва какво да правят на работното място или пък някой да се опита да заеме мястото им. Тогава става много злобни – могат да те натопят, без да си направил нищо, само и само да запазят работната си позицията и да са лидерите, каквито обикновено са свикнали да бъдат. Най-силно ще усетиш злобата им, ако имаш смелостта да им кажеш всичко в очите – тогава побесняват и изобщо не отговарят за действията си.

СКОРПИОН

4-те най-недостъпни ЗОДИИ при жените и мъжете

Много често ни се иска всеки, в който се влюбим, да откликне на нашите чувства, но често оставаме разочаровани. Има хора, с които прост...

Скорпионите са много злобни в любовта. Ако нещо не се получи, както те искат – очаквайте мълнии да се сипят над вас. Гневът им няма край, особено ако сте ги оставали заради някой друг. Скорпионите не понасят да бъдат зарязвани, затова ще намерят начин да си ви го върнат сериозно. Освен това те са и много ревниви, което означава, че пазят човека до себе си като собствените си очи. Не дават на никой да се доближи до тях, а усетят ли заплаха – готови са на всичко, за да спасят връзката си. Не се закачайте със зодия Скорпион, защото после няма да можете да си намерите място под небето, в което да не попаднете на гнева им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com