4-те най-недостъпни ЗОДИИ при жените и мъжете

25033
4-те най-недостъпни ЗОДИИ при жените и мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Много често ни се иска всеки, в който се влюбим, да откликне на нашите чувства, но често оставаме разочаровани. Има хора, с които просто е по-трудно да се пребориш и да грабнеш сърцето им.

Ето кои са зодиите при жените, които са най-трудно достъпни и не можете лесно да привлечете вниманието им:

Жена със зодия ТЕЛЕЦ

Това е една много, много трудна задача! Жените със зодия Телец са много предпазливи и им трябва много дълго време, за да се отпуснат и да се доверят на някого. Затова, ако тръгнете остро и флиртувате прекалено директно, ще ги загубите на секундата, защото няма да им изглеждате надеждни и сериозни.

Жена със зодия ВЕЗНИ

При Везните всичко е ясно – те просто са много колебливи и една грешна стъпка може да ги откаже от това да си имат вземане-даване с вас. При тях е добре да подхождате много нежно и с разбиране, да говорите и да обсъждате ситуацията, за да видят, че имат сериозен човек до себе си.

Голямата ГРЕШКА в живота на всяка от 12-те зодии

Всички ние грешим, защото това е човешко и никога не сме застраховани, че няма да сбъркаме някъде по пътя в живота ни. Всяка зодия обач...

Жена със зодия СКОРПИОН

Тук задачата става много трудна, защото жените Стрелци имат прекалено високи изисквания за партньора си. Искат да е красив, забавен, заможен и въобще всичко да му е наред. Ако някое от тези неща ви куца, трудно можете да спечелите вниманието им.

Жена със зодия КОЗИРОГ

Тук всичко е въпрос на инат. Ако една жена със зодия Козирог се заинати и просто не иска да ви допусне до себе си, значи просто нямате шанс. Козирозите мразят да ги лъжат, затова ако усетят и най-малката лъжа у вас, сърцето им се затваря завинаги и няма да имате шанс за нещо повече.

Ето кои са зодиите при мъжете, които са най-трудно достъпни и не можете лесно да привлечете вниманието им:

3-те зодии, които ЛЪЖАТ половинките си

Някои зодии не се спират пред нищо, за да постигнат само това, от което се вълнуват, без да мислят за чувствата на човека до себе си. ...

Мъж със зодия ОВЕН

Дами, тук ще ударите на камък, ако Овните просто не си падат по вас от пръв поглед. Те обичат бурните взаимоотношения и моментално пламналите искри. Нямат време да чакат да се влюбят във вас, затова ако не им направите впечатление от първата среща, не очаквайте да проявят интерес към вас.

Мъж със зодия ЛЪВ

Мъжете Лъвове са горделиви, те искат да изглеждат недостъпни още от самото начало, за да си знаете, че с тях няма да ви е лесно. Няма да ви звънят, ще чакат само вие да им пишете и изобщо няма да проявяват интерес. Чак, ако започнете много да им се дърпате, можете да привлечете вниманието им и да им стане интересно.

Мъж със зодия ДЕВА

4-те най-ЛУДИ зодии

Животът е наистина прекрасно пътешествие, докато някой човек не реши да обърне света ви с главата надолу, съсипвайки всяка част от прек...

При мъжете Деви е сложно, защото те рядко се влюбват истински и не се правят нарочно на недостъпни, а просто не се хващат на въдицата лесно. На тях им трябва много време, за да осъзнаят, че ви обичат, а често това се случва, когато вече сте с някой друг.

Мъж със зодия РИБИ

Мъжете Риби са много „хлъзгави“ в отношенията. В началото ще се престорят, че имат интерес към вас, но рязко след това ще сменят стратегията и няма да ги видите повече. Те обичат някой да тича след тях, да им обръща внимание и да бъдат обожавани. Дали ще получите същото в замяна? Малко вероятно е.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com