4-те зодии, които не им върви в любовта

18666
4-те зодии, които не им върви в любовта
Снимка: iStock

Има хора, които просто не успяват да попаднат на правилния човек в живота си или им отнема доста дълго време на го открият. Разбира се, всеки един човек приема любовта по различни начини. За някои любовта е грижа, за други е външен вид например. Някои залагат на качествата, а други на материята. Тук ще ви представим 4 зодиакални знака от астрологията, които срещат значителни затруднения във връзките си. Вижте кои са те.

Риби – вярно е, че те са изключително влюбчиви, но често се случва така, че да попаднат на неподходящите хора или любовта им да остане несподелена. Това е така, защото Риби изгражда своя собствена представа в главата си за човека отсреща и си вярва, докато в един момент нещата се окажат напълно различни. Това силно ги наранява, защото го приемат като предателство. Лесно се влюбват, но още по – лесно се разочароват и започват да се приемат за жертви.

За какво най-често лъже всяка зодия?

Ето за какво най-често лъжат представителите на различните зодии. Овен Овните почти никога не лъжат, за да навредят на някого, но оби...

Рак – тъй като Рак е доста емоционален зодиакален знак, той често разчита на чувствата си и не толкова на разума и логиката си. Това понякога ги вкарва в токсични връзки, от които не могат да излязат, защото копнеят да имат човек до себе си. Дори да осъзнават, че партньорът им е неподходящ, те му остават лоялни, което може да донесе пагубни последствия. Ако все пак успее да се измъкне от токсичната хватка, Рак ще стане прекалено затворен в себе си, защото ще очаква следващата му връзка да има същите последствия като предишната. Затварянето в себе си е защитният механизъм на зодия Рак.

Дева – веднъж предадена, тази зодия става доста съмнителна по отношения на любовните връзки. Именно това съмнение ги тласка към силна ревност, която често е причината за провала на една връзка. Дори човекът срещу тях да е истински в чувствата си, Дева постоянно ще търси негативите и най – вероятно ще създаде един фалшив сценарий в главата си, който може да е причината за проблем, който на първо време дори не е съществувал.

Козирог – тази зодия е изключително сериозна що се отнася за една връзка. Тя няма да прибързат с избора си, докато не се убеди, че именно това е човекът за нея. Козирог е малко черноглед в представата си за света и обикновено очакванията му във връзка са да бъде предаден. Това го кара да се чувства нещастен по отношение на любовния си живот. Често в главата му се въртят мисли, че ще си остане сам цял живот и се опитва да компенсира с компанията на приятели.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com