4-те зодии, които ще ви обичат завинаги

25293
4-те зодии, които ще ви обичат завинаги
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек обича някого и е готов на всичко за него, но понякога тази любов отшумява прекалено бързо. Случвало ли ви се е някой да ви обича и в следващия момент вече да има нова приятелка? Това е така, защото при всеки човек любовта е нещо различно.

Има хора, които обичат завинаги и въпреки всичко и всички. При тях любовта е нещо вечно и много трудно преодоляват разделите си. Ако ви обича някоя от тези 4 зодии, то вие сте късметлия. Намерили сте човек, който за нищо на света не би се отказал от вас.

3-те зодии, в които всеки е влюбен

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Ето и зодиите, които ще ви обичат вечно:

Риби

Понякога те са доста притеснителни и доста трудно се осмеляват да направят първата крачка, това за тях е нещо голямо. Направят ли го обаче, значи наистина са готови за връзка. Представителите на този зодиакален знак са много предани и лоялни. Дори не биха си помислили да изневерят – нито физически, нито емоционално. Те са много лесно раними и точно заради това много внимават да не наранят човека до себе си. Ако Риба ви каже, че ви обича, то можете да бъдете сигурни, че това е така. Те не биха ви излъгали за нищо на света, защото за тях е важно да запазят доверието ви. Готови са на всичко за половинката си и за нищо на света не биха ви загубили. Те ще споделят и най-съкровените си тайни с вас и ще бъдат не само ваши партньори в любовта, но и ваши най-добри приятели.

Дева

При тях силата на любовта съществува, защото вярват в нея. Те вярват, че има щастлив край и истинска любов, без изневери. Те биха дали всичко, за да защитят любимия си човек, независимо какво би им коствало това. За тях истинската любов съществува и точно вярата в нея, я прави реалност. Техните връзки обикновено са спокойни, те не обичат излишните драми. Но имайте предвид, че не биха си замълчали, ако някое ваше действие ги наранява по някакъв начин.Девите много трудно признават чувствата си, защото обикновено им е нужно много време, за да премислят всеки един детайл. Те никога не действат без да са обмислили всичко. Признаят ли ви любовта си, можете да бъдете сигурни, че чувствата им са истински. Девите са много лоялни и романтични.

5-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много проб...

Овен

Те имат много труден характер и понякога връзката с тях е много сложна и объркана. Точно инатът им обаче ги кара да обичат въпреки всичко и всички. Никога не биха се поколебали, ако вече са взели решение. Никой и нищо не може да ги накара да променят избора си. Те много трудно преглъщат егото си и казват „Обичам те“. Ако не са сигурни, няма да направят това признание. Ако ви кажат това обаче, можете да бъдете сигурни, че наистина го мислят и чувстват. Ако Овен ви обича, той ще направи всичко възможно да сте заедно, няма да ви пусне за нищо на света. Когато искат нещо, те обикновено го получават. Искат ли любовта ви, ще я получат на всяка цена.

Рак

Известни като домошарите на зодиака, Раците са онези хора, които най-силно вярват в силата на любовта и семейството. За тях те са най-важни и грижата за любимите им хора е приоритет. Когато представител на зодия Рак обича, той е готов на всичко, за да се погрижи за любимия си, да го накара да се чувства щастлив и да му покаже колко много го обича. Те са готови да дадат всичко на любимия, а обичта за цял живот е най-любимото им нещо.

 

5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com