4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого

150192
4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого
Снимка: Thinsktock/Guliver

Има зодии, за които любовта е болна тема. И това ги съпътства почти през целия им живот. Това са 4-те зодии, които вечно страдат по някого:

Телец

Любовта е болна тема за вас. През целия си живот се опитвате да намерите простичкото щастие, но винаги има нещо, което ви пречи. Несподелената любов е вашето проклятие, от което сякаш не можете да избягате, каквото и да се случи. Вие сте много добри и сърдечни хора, но късметът ви изневерява, когато заговорим за любов. Това, за което най-много съжалявате, е човек, който сте изгубили в миналото си заради грешна ваша преценка или постъпка. Вярвате, че това е бил човекът за вас, но самите сте изтървали късмета си. Откъснете се от този товар и недейте да мислите, че сте прави. Случило се е това, което е трябвало, за да можете да срещнете правилният за вас човек. Идеята за миналото и неосъществената любов е романтична, но в никакъв случай не и реална.

Лъв

Вие сте изключително сложни личности и това е ясно на всеки, който ви познава. Мислите много, тревожите се още повече и няма човек, който да успокои тревожната ви душа. В интерес на истината вие сте тези, които подсъзнателно спъвате щастието си. Търсите драми там, където няма такива. Разчитате погрешно сигналите и това винаги слага край на връзките, които сте имали досега. Трябва да смените стратегията и да се опитате да разберете правилно човека до вас. Самотата ви се дължи на притеснения, които самите вие създавате и подклаждате със съмнения. Бъдете над тези неща, гледайте реално на събитията и не си мислете, че всеки се опитва да ви направи нещастни. Има хора, които просто искат да ви обичат.

Козирог

Любовта за вас е изключително сложна и болна тема. Не спирате да търсите този човек, който ще успокои душата ви и ще ви подари простичко щастие. Изневерявали са ви и това ви е тежка обица на ухото, която не можете да оставите в миналото. Съмнявате се във всеки нов човек, който влезе в живота ви и си мислите, че иска да ви нарани. Ужасно ревниви сте, именно защото сте и ужасно несигурни. Но това е тежко бреме, което трови живота ви и всяка ваша връзка. Трябва да се освободите от миналото си, да забравите болката си и да разберете, че животът не е само черен, а щастието идва при тези, които вярват в него. Така е и с любовта.

Риби

Все изпускате правилния момент, за да завладеете сърцето на този, който вече е завладял вашето. Имате лош опит във връзките и това не ви дава мира. Все попадате на заети хора, с които в трудно да създадете връзка, особено когато те са щастливи със своите половинки. Трябва да престанете да се ровите в чуждото щастие и да намерите човек, който има отворено за обич сърце. Най-голямата ви грешка е, че хлътвате по грешните хора и сами не си поставяте граници. Така никога няма да сте щастливи, а само ще страдате. Оставете сегашната си стратегия настрана, ако искате един ден да бъдете щастливо влюбени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com