Астролог: От днес започва нова ера, която ще продължи 200 години

15371
Астролог: От днес започва нова ера, която ще продължи 200 години
Снимка: iStock/Guliver

От днешния ден започва ера, която ще продължи цели 200 години, казва известната астроложка и автор на множество трудове на тази тема, Ясмин Боланд. Юпитер преминава през Водолей и ще остане така до 30 декември 2021 г. и това ще донесе много промени на лично и глобално ниво.

През изминалата година Юпитер, планетата на експанзията, беше в Козирог, носейки само ограничения и икономическа разруха. Преходът към Водолей трябва да промени това и да донесе съвсем различна енергия.

Време е за нови открития

Юпитер винаги казва: време е за открития, особено в науката и технологиите, интернет и действията. През следващата 2021 г. ще имаме желанието да продължим напред, да си върнем изгубената свобода. Заедно с тези желания идва и недоволството от старите структури и остарелите нагласи.

Все повече хора ще виждат нещата по различен начин, ще искат промяна и мнозина ще са готови да експериментират. Това означава, че ще има много протести. Промените са плашещи.

Какъв шофьор сте според зодията

Революции и разводи

Юпитер води и до масови бунтове, защото фрустрира хората и ги прави неспокойни. Възможни са сътресения, но и на лично ниво! Хората ще сменят работа, съпрузи, домове...

Юпитер насърчава щастието във всичко, до което се докосне

Юпитер насърчава растежа и щастието във всичко, до което се докосне. Когато навлезе в прогресивния знак на Водолей, умовете на хората ще се обърнат към нови идеи. Хоризонтите ще се разширят.

Водолей обаче се управлява от Уран и Сатурн и те ще се смесят с Юпитер. Много неща ще бъдат разкрити по целия свят през януари. Уран представлява човечеството и най-големите промени от 13 януари трябва да се очакват в света на финансите и ИТ сектора. По-точно казано - шокове!

Новата ера е започнала и ще продължи 200 години!

Ясмин Боланд казва, краят на миналата година е бил от решаващо значение за следващите няколко години. А именно, тя казва, че всеки преход на планетата към нов знак на зодиака е важен, тъй като енергията на цялата планета се променя. Всеки ще усети промените в личен план!

„Преходът на Сатурн и Юпитер, двете най-мощни планети, ще донесе промени за всички на работа, в любовен план, но и за цялата Земя“, казва Боланд в своя блог. Юпитер и Сатурн ще срещнат три въздушни знака (Близнаци, Везни и Водолей) и ще донесат нова ера, която ще управлява през следващите 200 години. Мнозина я наричат "ерата на Водолея", предава Novanews.

„Не забравяйте, че Юпитер е радост, а Сатурн е строг и какво ще донесе на човек на лично ниво зависи от това къде се намира в наталния хороскоп“, казва Боланд. Престоят на Юпитер във Водолей допълнително ще наруши неблагоприятния съюз на Уран с Телец (който иначе управлява Водолея), което въвежда внезапни промени. Ще има голям страх и съпротива за промяна.

Ето какво ви очаква през февруари според зодията ви

Със Сатурн, който също е във Водолей от 17 декември, ще дойдат изобилие от страх и отпор на промените, но с упорита работа, постоянство и планиране може да се създаде добра основа и основа за бъдещето. Създайте основа за бъдещето, защото ако пропуснете възможността, няма да има нова. Но не забравяйте, че Водолеите се интересуват само от бъдещето.

Водолеят цени индивидуалността, интелектуалното развитие и не допуска ограничения. Той е свързан с напредналите технологии и науката. С Уран обаче планетата на революцията става неконтролируема. Сигурно е, че ще сме свидетели на открития, изобретения, разширяване на Вселената, ще функционираме съвсем различно. В допълнение към положителните промени трябва да се очакват и лоши: разцвет на деградивно поведение, егоизъм и други подобни. Мнозина изведнъж ще открият света и ще поемат в друга посока. Твърдоглавието в нагласите ще бъде преодоляно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com