Да се позабавляваме с Creative Factory

7834
Да се позабавляваме с Creative Factory

Днес започва четвъртото издание на международния фестивал за дизайн - Sofia Design Week, който ще продължи до 8-ми юни. И както повелява изкуството, тази година също ще можем да развихрим въображението си, и то по доста различен начин. В рамките на фестивала ще се проведе и Puma Creative Factory – Love Thy Planet, чийто акцент е върху развитието на компанията в еко посока.

Творческата работилница на марката ще предложи екологично чисти памучни тениски и чанти. Всички посетители ще имат шанс да "изпечатат" върху тях своето изображение или рисунка на място с помощта на един безкрайно интересен и неописуем с думи процес - посредством екологично чиста боя, която реагира на слънцето. На място ще има много шаблони, изрезки и други материали, но всеки би могъл да използва и своя собствена снимка в електронен формат.

Sofia Design Week 2012 "Изборът на..." - 2 част

Sofia Design Week изборът на... Васко Василев концертмайстор на оркестъра на Кралската опера в Лондон 1. Лекцията и изложбата на студ...

Успоредно с тази работилница, популярният бранд организира още две тридневни работилници, където всеки ще може да се научи как да преработи старите си дрехи в страхотни аксесоари.

И ако не се чувствате достатъчно сигурни в дизайнерските си способности, то може да бъдете спокойни, тъй като на ваше разположение ще бъдат модни дизайнери, които ще ви помогнат да направите тениската си уникална.

Всяка вечер в рамките на Sofia Design Week ще се организират и различни Puma Social партита, където е предвиден кът с музика, джаги, бар и други приятни изненади. Това е времето за after-hours спортовете на марката, където в действие влиза апликацията за iPhone - Puma Social Cards. Всеки ще има възможността да снима приятелите си и да ги превърне в after-hours атлети, като ги вкара в някоя от десетките готини категории: The Comic Relief, The Early Exiter, The Bad Dancer, The Up for Anything и други. Има много причини да се уважи поредното издание на Sofia Design Week и една от най-любопитните е именно тази креативна фабрика, която, с любов към планетата, ще се проведе от днес до 7 юни във Фабрика 126 (бул. „Мария Луиза” 126).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com