X
 
 

Дневен хороскоп за 16 юли

14915 0
Дневен хороскоп за 16 юли
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Днес не очаквайте всичко да се случи по ваш вкус и желание. Оставете си елемент на изненада, който може да ви изненада приятно и да ви даде повече, отколкото очаквате.

Телец

Днес не пренасяйте своите очаквания върху другите. Хората са различни и възприемат нещата по свой начин. Това често води до приятно разнообразие.

Близнаци

Този вторник не търсете виновни и не обвинявайте никого. Сега е много важно да сте положително настроени и да обърнете внимание на добрите качества у близките ви.

Рак

Този вторник ви очаква важно откритие. То ще повлече след себе си сериозни промени. Хубаво е да не ги бавите, за да не загубите от магията на усещанията.

Лъв

Днес не си поставяйте високи цели. Може да си мислите, че имате сили за всичко, но още на обяд ще разберете, че сте се изчерпали.

Дева

Днес не бъдете прекалени песимисти. Сега може да подозирате най-тежкия развой на нещата, но Съдбата обича да изненадва прекалено сигурните в нещо хора.

Везни

Този вторник е добър ден за създаване на красота. Може да си позволите повече време в салон за красота или по магазините за обновяване на гардероба ви.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-19 юли

Овен През тази седмица ще чувствате „на място” във връзката си – знаете точно къде стоите и какво искате. Вашият пар...

Скорпион

Този вторник бъдете сигурни, че имате много по-голяма подкрепа от страна на приятели. Вероятно може да не се налага и да ги молите изрично, за да ви се притекат на помощ.

Стрелец

Очаква ви чудесен ден, в който да се проявите, като защитници на вашите убеждения и идеи. Арсеналът от възпитание и обаяние ще ви гарантира превъзходство над съперниците ви.

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 юли

Овен Тази седмица е добре да проверите с какви наличности разполагате. Имате големи планове, но преценете добре дали сте преценили въз...

Този вторник е добър ден за дейности, свързани с поправката на различни видове техника. Доверете се на специалисти, за да сте сигурни в положителния резултат.

Водолей

Този вторник е ден за пробване на различни неща. Някои от тях може да направите сами. Не се съмнявайте в себе си. Всичко ще се получи повече от добре.

Риби

Този вторник ви очакват сериозни постижения. Напълно готови сте за тях, само намерете време. Почивките ви ще трябва да са кратки.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално