Дневен любовен хороскоп за 5 март

10991
Дневен любовен хороскоп за 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните в петък ще се чувстват ценени от партньорите си. Това ще им помогне поне малко да повярват в себе си. Те ще получават любов и ще раздават такава. Ще имат желание да творят. Късно вечер ще бъдат на романтична вълна.

Телец

Телците няма да усетят онази близост в партньора си, за която се надяват. Ще опитат да стопят ледовете помежду им, но трябва да бъдат много внимателни. Не бива да прекрачвате границата на добрия тон, защото можете много лесно да развалите деня си.

Близнаци

Близнаците ще се чувстват комфортно в прегръдките на любимия. Няма да им липсва абсолютно нищо. Онези, които не са обвързани, ще усетят известни липси и ще се впуснат в търсене на голямата любов.

Рак

Раците за пореден път ще усетят уважението и подкрепата на своите избраници. Това за тях е много важно. Освен това периодът е благоприятен за сключване на брак, сватба или зачеване на дете.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват комфортно в компанията на семейството си. Вечерта ще бъде спокойна и хармонична. Останалата част от деня ще е значително натоварена, но на Лъвовете това няма да им направи особено впечатление.

Дева

Девите ще се опитват да избягват местата, където има струпване на много хора. Няма да се чувстват комфортно в големи и шумни компании. Ще им се иска да бъдат център на внимание. Възможно е именно днес необвързаните Деви да срещнат голямата си любов.

Везни

Везните ще се опитат да притиснат половинката си до стената и това категорично няма да е в тяхна полза. Везни, пазете се от скандали в семейството. Не позволявайте на интригите да се намесват в любовта.

Скорпион

Ще изпитвате ревност, но за нея няма да има основание. Ще ви се иска да разнищите случващото се, а то всъщност няма да има нищо скрито и потайно. Престанете сами да измисляте сценарии, които съществуват единствено във вашата глава.

Тези 7 знака издават, че скоро ще намерите голямата любов

Дори и да не го осъзнавате, съдбата ни изпраща знаци преди да срещнем голямата любов. Някои от тях може да не са очевидни, но ако сте в...

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Стрелец

Стрелците няма да се чувства най-обичани на днешния ден. Те ще са отдадени повече на флирта и всичко останало за тях няма да има особено значение. Ще изпитат нужда от нова връзка и смяна на партньора си.

Козирог

Козирозите категорично ще се чувстват безкрайно доволни и щастливи в любовта. На тях всичко им се е подредило по начин, за който цял живот са мечтали. Периодът е благоприятен за зачеване. Време е да помислите за следващо попълнение на семейството.

5 зодии, за които е изключително трудно да кажат "обичам те"

Защо признаването на любов понякога е толкова страшно? Страхувате се да изглеждате уязвими и отворени ли? Чувствате ли се отговорни за...

Водолей

Водолеите непрестанно ще си задават въпроси, свързани с половинките им и до колко съвместими са в действителност с тях. Ще им бъде трудно да решат дали искат да приключат тази връзка или ще си дадат още един шанс.

Зодиите, които имат връзки БЕЗ любов

Риби

Рибите няма да страдат от липса на ухажори и внимание. Те ще бъдат поканени на парти, където много вероятно е да срещнат голямата си любов. Обвързаните представители на зодиака ги очакват изненади от любимия човек!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com