Дневен любовен хороскоп за днес, 20 СЕПТЕМВРИ

7207
Дневен любовен хороскоп за днес, 20 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Има шанс да намерите истинската любов и да започнете роман, който да удовлетвори интимните и духовните ви потребности. Ако сте в двойка, постарайте се да престанете да доминирате. Върнете атмосферата от началото на връзката ви.

Много скоро любовта ще залее тези 3 зодии

Телец

Събития, които ще ви покажат, че сте си скъпи един на друг, отреждат звездите за семейните. Ще простите нещо на половинката си и ще освежите отношенията си.

Близнаци

Възраждат се чувства към човек, въплъщение на секс и тайнственост. Едва ли обаче любовта ви ще бъде споделена. Ще сте щастливи ако сте съгласни единствено на интимна връзка. Кавги и скандали очакват сериозно обвързаните Близнаци.

Рак

Представителите на противоположния пол ще ви обръщат особено внимание. На свой ред ще дарите благосклонността си на човек, който може да ви предложи нещо коренно различно. 

Лъв

Страстната любов ще се редува с гръмки скандали. Заетите ще се стараят да прогонят появилите се напоследък разногласия. Което ще става и с подаръци, и с различни обещания.

Дева

Ако сте семейни, на връзката ви отрицателно може да повлияе някаква постъпка или егоцентричността на човека до вас. Вероятно е и да реагирате не на реален факт, а на нещо, което сами сте си измислили.

Везни

Отношенията при обвързаните зависят от това, дали половинката ви иска да ви помага, или предпочита да страни от общите ви дела. Ако този човек застане зад вас, съюзът ви ще е още по-здрав, ако ли не - ще се затворите в себе си.

Скорпион

Колко е лесно да обичаш зодия Риби?

Всяка зодия има своите позитиви, когато стане въпрос най-вече за обвързване и връзки. Топ 5 на зодиите, които са създадени за семейств...

Голяма е вероятността да се появи някой, с който да се чувствате комфортно и като общуване, и в интимен план. Имате ли любовен партньор, чака ви благоприятен период, изпълнен с романтика и разбиране. 

Стрелец

Отличен шанс за старт на продължителен роман. Началото на отношенията ви ще е сложно в психологически план - трудно ще отвърнете с взаимност. Скоро обаче ще преодолеете бариерата. 

Козирог

Среща, която ще ги накара да нарушат принципите си, е предвидена за Козирога. Не е изключено и да започнете просто интимна връзка. Скъп подарък ще направят обвързаните представители на знака. При това има вероятност да стигнат до пререкания. 

4 двойки зодии, които ще да бъдат щастливи заедно

Знаете ли ,че зодията има влияние върху това какви отношения имаме и до колко съвместими сме? И докато си мислите, че може би можете да...

Как изглеждат различните зодии като родители

Водолей

Човек, който не жали време и средства, за да завоюва сърцето ви, ще се появи до свободните Водолеи. Заради вас той ще захвърли на втори план важните неща в живота си. Ако сте във връзка, ще ви се върне всичко, което в последно време сте направили за партньора си. 

Риби

Прекрасна любов с човек, който отдавна не е равнодушен към вас, ще ви озари. Този пожар от страст ще ви доведе до брак. Ако вече сте си казали заветното "да", отношенията ви зависят от самите вас. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com