Как денят от седмицата, в който се ражда човек, влияе върху любовта и кариерата

3088
Как денят от седмицата, в който се ражда човек, влияе върху любовта и кариерата
Снимка: iStock

Астролози са сигурни, че моментът на раждане до голяма степен определя съдбата на човек и неговия успех във всички сфери на живота. Дали е така, всеки може сам да прецени - ето я и тяхната гледна точка:

Понеделник

Хората, родени в първия ден от седмицата, се отличават с атрактивния си външен вид и амбициозния си характер. Естественото им самочувствие привлича хората като магнит.

В кариерата си такива личности не се страхуват да поемат отговорност и са готови да вземат трудни решения. Често избират професии, свързани с необходимостта да научат другите на нещо.

Вторник

В този ден от седмицата обикновено се раждат хора с нормални черти на лицето и дълбок глас. Те са големи оптимисти, които дори срещат препятствия по пътя си с удоволствие и с пълна увереност, че могат да ги преодолеят.

Родените във вторник често избират кариера, свързана с финанси. Те са методични и последователни и в същото време са в състояние бързо да усвоят нови знания.

Сряда

На този ден се раждат физически силни хора, характеризиращи се с повишена активност, но по-скоро раздразнителни.

В кариерата си те са професионалисти, на които можете да разчитате. Те са честни и отговорни, стават отлични съдии.

Четвъртък

Хората, родени на този ден от седмицата, се отличават с високо чело, което показва изключителен ум и открит поглед, изпълнен с любопитно внимание към света около тях.

Кариерата за такива хора винаги е на първо място. Те често постигат голям успех, ставайки известни политици или лидери на големи компании.

Петък

В петък се раждат хора, които очароват всички наоколо с меката си усмивка. Те са творчески личности, които винаги са отворени за експерименти.

В кариерата си тези хора проявяват безкрайна упоритост, като най-успешно демонстрират своите таланти в областта на киното, модата, дизайна и други области, в които е необходимо тяхното творчество и жажда за общуване.

Кои зодии всъщност изобщо не вярват в астрология?

Със сигурност всички сме срещали поне няколко души, които категорично отхвърлят астрологията като възможен вариант за предначертаване н...

Събота

Хората, родени в събота, са високи и имат очарователна усмивка. Те са фантастично търпеливи, което им позволява винаги да постигат целите си.

Хората от този вид са незаменими в професията, където е невъзможно веднага да се види резултатът от тяхната работа. Например в науката или технологиите.

Влюбени хората, родени в събота, често страдат от неспособността си да изразят чувствата си с думи. Те могат да мислят за проблема дълго време, като се навиват, но не признават притесненията си пред партньора си.

Астролозите препоръчват на тези хора да не се страхуват да говорят за това, което ги притеснява, това със сигурност ще помогне за установяване на взаимно разбирателство с другите.

Какъв е любовният ви език спрямо астрологията?

Нека видим какъв е любовният език на всяка зодия спрямо астрологията:  ОВЕН Овните са страстни и независими! За съжаление те същ...

Неделя

Силни, чувствени хора с красиви ръце. Те не обичат да седят и са много инициативни.

Обикновено хората, родени в неделя, имат успешна кариера в политиката или бизнеса. За тях е много важно да вложат своите идеи във всеки бизнес и да докажат на другите, че са прави.

В областта на романтичните взаимоотношения тези хора се отличават със своята раздразнителност, те могат да реагират много емоционално на някои моменти в отношенията с партньор, но след това се охлаждат доста бързо и първи предлагат помирение.

Астролозите съветват родените в неделя да се научат как да контролират гнева си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньора им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com